šefpavārs.

Apskatām 721 - 753 no 753 vārdam 'šefpavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Dānijā aicina uz karalisko vēžu jeb Jomfruhummer festivālu

Dānijai piederošā Lesē (Laesø) sala šī gada 10. augustā nu jau sesto reizi aicina uz karalisko vēžu jeb Jomfruhummer Festival. Par „Gyldne Jomfruhummer-Klo” balvu arī šogad sacentīsies Dānijas labākie pavāri. Festivāls kombinācijā ar vietējām se

airBaltic ēdienkarti biznesa klasei piedāvā Mārtiņš Rītiņš

Latvijas aviosabiedrības airBaltic biznesa klases pasažieriem slavenais Latvijas šefpavārs Mārtiņš Rītiņš izveidojis jaunu ēdienkarti, kurā dominē ekoloģiski produkti, ko piegādā zemnieki no vietējām saimniecībām. Ēdiena sagatavošana pēc Mārtiņa

Ir noskaidroti labākie Jūrmalas restorāni

Jūrmalas pilsētas domes rīkotajā konkursā „Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums 2009” jau otro gadu pēc kārtas par pilsētas labāko restorānu tiek atzīts restorāns „Preatore” un par labāko kafejnīcu – „Cafe 53”. „Šā gada konkursā

Restorāns iL Capitano pulcē gardēžus uz vakariņām - Fotogalerija

Fotogalerijā: 20 bildes Restorāna iL Capitano šefpavārs Andris Rūmītis un īpašnieks Jānis Tērauds aicināja maija beigās gardēžus uz īpašu vakaru, kura laikā varēja iepazīties un nogaršot meistara darbus no vietējiem produktiem...

Iepazīsti zvaigžņotos ASV ātrās ēdināšanas uzņēmumus

Neviens tā nemīl ātrās ēdināšanas uzņēmumu piedāvāto produkciju kā bērni. Jāatzīmē, ka amerikāņu šefpavāri cenšas iekarot hamburgeru un frī kartupeļu simpātijas. Viena no pēdējām amerikāņu gastronomijas tendencēm liecina, ka...

Monako aicina tūristus uz Venēciešu nedēļu

Piecas dienas, no 2. līdz 6. jūnijam, Monako līdzināsies Venēcijas Svētā Marka (San Marco) laukumam. Venēcija piedāvās pašu labāko, ko tā var sniegt no savām tradīcijām, gastronomijas un amatniecības. No pusdienlaika līdz pat pusnaktij venēciešu ne

Rīgā atvērta jauna 5 zvaigžņu boutique viesnīca Gallery Park Hotel

Viesnīca „Gallery Park Hotel” atrodas vēsturiskā, 1875. gadā celtā ēkā, kas ir iekļauta UNESCO Pasaules kultūras mantojuma sarakstā. „Gallery Park Hotel” interjera konceptuālā ideja ir Imperatora Napoleona III valdīšanas laikmeta varenība, neoklas

Tokijā sākas latviešu ēdienu nedēļa

No 27.aprīļa līdz 3.maijam Latvijas vēstniecība Japānā sadarbībā ar Japānas un Latvijas Mūzikas asociāciju un restorānu "Pleasaurant" pirmo reizi Tokijā rīko latviešu ēdienu nedēļu, kuras laikā ikvienam restorāna apmeklētājam tiks piedāvāta iesp

Labākais restorāns pasaulē – El Bulli

Londonā notikai pazīstamā izdevuma Restaurant Magazine balvu pasniegšana ceremonija, kurā par labāko pasaules restorānu tika nosaukts Spānijas restorāns El Bulli. Šis restorāns šo godu izpelnījās jau ceturto gadu pēc kārtas. Restorāna El Bulli īpašnie

Liepāja aicina uz Slow Food Zemnieku Tirgu

Šosestdien, 18.aprīlī plkst. 10.00 – 14.00 viesnīca „Europa City Amrita” atkal aicina uz Slow Food Zemnieku Tirgu – lēnām baudīt dzīvi un atbalstīt mūsu zemniekus...

Igaunijā noteikts 2008.gada labākais pavārs un labākais restorāns

Igaunijā ir noteikts 2008.gada labākais pavārs konkursā „Sudraba karote” (Hõbelusikas), kuru nu jau otro reizi ieguva restorāna Ö šefpavārs Romāns Zaštšerinskis. Konkursa galvenā organizatore – Margita Kirsipū ir augstu novērtējusi šī pavāra mei

Cēsis aicina Starptautiskajā sieviešu dienā apmeklēt "Zaļo tirdziņu"

2009.gada 8.martā, no plkst.9.00 līdz 15.00 visi cēsnieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz Rožu laukumu Cēsīs, kur notiks Latvijas zemnieku un amatnieku „Zaļais tirdziņš”. Pēc kārtas jau ceturtais tirdziņš atjaunotajā Rožu laukumā pulcēs apmēra

Restorāns Preatore piedāvās saviem klientiem jaunu ēdienkarti - Fotogalerija

Fotogalerijā: 20 bildes Restorāns Preatore, kas atrodas Jūrmalā, Dubultos, Baznīcas ielā 2, piedāvās saviem apmeklētājiem jaunu ēdienkarti. Par gardo maltīti rūpēsies šefpavārs, kurš pārsteidzis ir jau ne vienu vien gardēdi...

Aicina apmeklēt "Zaļo tirdziņu" Cēsīs Rožu laukumā

Šo sestdien, 14.februārī, no plkst. 9.00 līdz 15.00 visi cēsnieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz Rožu laukumu Cēsīs, kur notiks Latvijas zemnieku un amatnieku „Zaļais tirdziņš”. Šis būs jau trešais tirdziņš atjaunotajā Rožu laukumā un pulcē

Kādreizējas britu fermas pārtop par greznām lauku viesnīcām

Naktsmītņu bizness Lielbritānijā ir uzņēmis jaunu virzienu, proti, britu viesnīcnieki piedāvā bijušās fermas kā lauku viesnīcas. Taču ja agrāk dzīvošana fermās nebija īpaši komfortabla: mazas istabiņas, ne vienmēr tīra veļa, kā arī papildus sam

Ventspils izvēlējusies savus labākos ēdināšanas uzņēmumus 2008.gadā

Šī gada 16. janvārī, svinīgā pasākumā tika apbalvoti konkursa „Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2008" uzvarētāji. Uzņēmumus trīs mēnešu garumā vērtēja kompetenta žūrija, un par labākajiem Ventspils pilsētas ēdināšanas uz

Berga Bazārā visādu lietu, gardumu un Ziemassvētku dāvanu tirgus

Adventes laikā tīkami klusais, ik vakaru skaisti izgaismotais un ar romantisku gaisotni apvītais Berga Bazārs aicināt aicina katru garāmgājēju iegriezties un izbaudīt svētku īpašo noskaņu. Pusdienas restorānā vai tase kafijas ar smalku kūku, cepumiem vai

Nosaukti labākie restorāni Čehijā

Čehijas restorānu ceļvedis Maurerův výběr Grand Restaurant ir paziņojis ikgadējās labākās gastronomiskās iestādes konkursa rezultātus. Pirmo pozīciju ieņem restorāns Alcron, kas atrodas Prāgā esošajā viesnīcā Radisson SAS. 2008.gada vasarā šeit

Guide Michelin 2009 nosauc Vācijas labākos restorānus

Jaunais restorānu Guide Michelin 2009 katalogs šajā gadā ir atzīmējis trīs jaunus pavārus ar 3 zvaigznēm. Kopumā Vācijā ir 9 restorāni ar trīs Michelin zvaigznēm un 18 restorāni ar 2 Michelin zvaigznēm. Viens no leģendāriem Bavārijas restorāniem (

Restorāns Garšu laboratorija un Pavāru klubs lutina gardēžus - Fotogalerija

 Fotogalerijā: 20 bildes Restorāns Garšu laboratorija un Pavāru klubs aicina gardēžus uz ēdiena baudīšanas mākslu. Restorāna šefpavārs Elmārs Tannis demonstrē Kanādiešu virtuvi, izmantojot pamatā Latvijas produktus...

Rudens veltes restorānā Bergs un Zemnieku tirdziņā

Septembrī rudens sāk apgleznot Latviju, kā tai senā dziesmā... tiek ievākta raža, no meža pārnestas sēnes un galdā likts labākais, ko daba var dāvāt. Šajā laikā Hotel Bergs aicina Jūs apmeklēt Zemnieku tirdziņu, kas notiks šo sestdien, 13. septembr

Arī restorāns neiztiek bez aritmētikas

Savos 29 gados šefpavārs Ivo Adams ir paspējis saņem daudzus apbalvojumus un daudzas reizes ir saņēmis apbalvojumus starptautiskos kulinārijas konkursos. Šovasar viņš ir atvēris Šveices pilsētā Askonā savu neparasto tematisko restorānu „Tičino”, kur

Vjetnama piedāvā tradicionālos kruīzus pa Mekongas upi

Ceļojumus pa vjetnamiešu lielāko upi Mekongu vislabāk ir veikt ar tradicionālo laivu, kas ir jau moderni aprīkota. Pēc būtības tie ir pietiekoši primitīvi kuterīši – „sasisti no trīs dēļiem” – tā paši vjetnamieši sauc šos peldlīdzekļus...

Noteikti konkursa "Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums 2008" uzvarētāji

Jau tradicionāli Jūrmalas pilsētas dome organizē konkursu „Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums”. Konkurss tiek rīkots, lai veicinātu ēdināšanas nozares kvalitātes paaugstināšanos Jūrmalas pilsētā. Konkursam, kas tiek rīkots kā...

Luksus viesnīca uz jumta kopj bites un ievāc medu

Kanādas pilsētā Toronto atrodas luksus viesnīca Fairmont Royal York, kurai uz jumta mīt medus bites. Viesnīca ir slavena, jo tajā apmetas gan karaļi, gan pasaules līmeņa biznesa cilvēki un mākslinieki. Viesnīcas restorāna šefpavārs Dāvids Garcelons uz v

Pekinas restorāns piedāvā 30 dzīvnieku dzimumlocekļus

Ķīnieši ar tautas medicīnas palīdzību ir jau izsens rūpējušies par vīrieša godu. Ķīnas galvaspilsētā Pekinā ir restorāns, kas piedāvā saviem viesiem ēdienkarti ar 30 dažādu dzīvnieku dzimumlocekļiem. Restorāna ēdienkarte ir paredzēta vīriešu

Nosaukti 10 labāki restorāni pasaulē

Gastronomijas žurnāls Restaurant Magazine ir publicējis pasaulē 50 labāko restorānu sarakstu. Par līderiem ir kļuvuši tādi restorāni kā El Bulli (Barselona), Fat Duck (Londona) un Pierre Gagnaire (Parīze). Šis nu ir jau trešais gads pēc kārtas, kad...

Restorāns Matsalen Stokholmā iegūst Michelin Guide zvaigzni
Viesnīca „Europa Royale Riga” un restorāns „Benjamiņš” vēlas ar Tevi iepazīties

No 8. līdz 10. februārim izstāžu centrā „Ķīpsala” notiekošajā gadskārtējā izstādē Balttour 2008 apmeklētāji un viesi varēs iepazīties ar viesnīcas „Europa Royale Rīga” un restorāna „Benjamiņš” jaunās sezonas piedāvājumu un jaunumiem

Gordons Ramzejs atver Prāgā savu pirmo restorānu

Slavenais britu šefpavārs Gordons Ramzejs ir atvēris savu pirmo restorānu Čehijas galvaspilsētā Prāgā. Brita, kurš ir viens no trijiem Lielbritānijas šefpavāriem, kas ir...

Hotel Tigra šefpavārs viens no labākajiem Latvijā

12. Starptautiskās pārtikas izstādes “Riga Food 2007” ietvaros 7.septembrī norisinājās konkurss, kurā labākie Latvijas pavāri un konditori sacentās par titulu “Latvijas 2007. gada pavārs”. Neatkarīga kompetenta žūrija, izvērtējot saņemtās recep

Festivāls „Ziemeļu garša” arī Vidzemē


Vistlera gatavojas 2010. gada Ziemas Olimpiskajām spēlēm

Viesu izmitināšanas partneris 2010. gada Ziemas Olimpiskajās spēlēs Vistlera gaudo satraukumā par jaunajām viesnīcām un kūrortiem ...

Atpakaļ

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.68544483sec.