pavārs.

Apskatām 841 - 880 no 1089 vārdam 'pavārs'

Burkāns šefpavārs piedāvā deserta recepti, kas piemērota svētku laikam

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, Travelnews.lv kopā ar sadarbības partneru restorānu šefpavāriem gatavo svētkiem...

Restorānā Boulevard33 svētdienas vēlās brokastis tiks rīkotas pirmās Adventes noskaņās

Pirmais sniegs jau ir sagaidīts, jau šo svētdien klāt arī Adventa laiks, kad iedegsim pirmo...

25 padomi tavai veselīgākai ikdienai

Seko līdzi savam svaram! Viens no veidiem, kā to var darīt, ir noteikt ķermeņa masas indeksu (ĶMI), kuru var aprēķināt...

Bērni sestdienas pēcpusdienu pavada restorāna Džems jautrajā pavārskolā - Foto

25 bildes. Katru otro sestdienu no pulksten 16.00 līdz 18.00 Rīgas restorānā Džems norisinās jautrā bērnu...

Francijas garšas nedēļas ietvaros būs pieejams plašs pasākumu klāsts

No 2013. gada 20. līdz 27. novembrim Rīga norisināsies Francijas garšas nedēļa, kas veltīta Rīgas un Francijas...

Ko celt Mārtiņdienas galdā? Burkāns iesaka recepti, kā pagatavot zosi (bonusā dzērieni no Cuba Cafe)

Nākamās nedēļas nogalē, 10. novembrī, tiks atzīmēta Mārtiņdiena. Trūkst idejas, ko celt galdā? Rīgas restorāna...

HE's restorāna šefpavārs Mārtiņdienas galdam piedāvā "Ozoliņu" zoss duetu

Vecrīgas restorāna HE's šefpavārs Heinrihs Erhards dalās pavārmākslas zināšanās un iesaka Mārtiņdienas...

Recepte: Mārtiņdienas zoss Suite restorāna šefpavāra izpildījumā

Restorāna Suite (Vecrīga, Pils iela 12) šefpavārs Roberts Lismanis ir sagatavojis Mārtiņdienas tradicionālo...

Travelnews.lv iesaka: restorāni, kur Mārtiņdienā baudīt zosi un citus svētku ēdienus

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv sadarbības restorāni ir sagatavojuši īpašos piedāvājumus tieši...

Saņem itāļu garšas devu - Hotel Segevold restorānā novembris pasludināts par pastas mēnesi

Novembrī Siguldas viesnīcas restorāns Garšas Frekvence aicina doties krāsainā un saulainā garšu ceļojumā...

Sezonas jaunums Jūrmalā – Baltic Beach Hotel Brīnumainās vakariņas

Neraugoties uz to, ka pludmales sezona jau sen ir noslēgusies, Jūrmala joprojām piesaista viesus...

Pavadi svētdienu ar šiku un nesteidzoties, baudot brunch restorānā Boulevard 33

Domājot par vēlajām brokastīm, pirmais, kas nāk prātā ir lēna, patīkama ēdiena baudīšana ģimenes vai draugu lokā...

Aicina uz Mārtiņdienu Dikļu pilī

Teju katram latvietim ir zināms, ka Mārtiņi ir svarīgi svētki – iestājas saimnieciskā gada noslēgums, laukos tiek pabeigti rudens darbi...

Francijas pilsētā Nantē, jau sesto reizi norisināsies Eiropas labāko šefpavāru konkurss Les Lauriers d’Or

Šīs izcilnieku sacensības rīko apvienība APCAL (Association for Promotion of Cuisine from the Atlantic Coast...

Jūrmalas konkursā uzvar restorāni Caviar Club un Bar & Grill 36. line

Jūrmalas pilsētas domē 11. oktobrī godināja konkursa "Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums 2013"...

"Klusā pusdienošana" varētu kļūt par jaunu tendenci restorānos

Aizliegums lietot mobilos tālruņus pasaules restorānos kļūst arvien ierastāks, jo klienti, kuri veic zvanus, lieto internetu...

Rezervē galdiņu Rudens Rīgas restorānu nedēļai

Jau nākamajā nedēļā, no 14. līdz 20. oktobrim, gardēži pulcēsies Rīgas restorānos, kur norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa...

Suite restorāns gardēžus aicina atzīmēt austeru mēnesi

SUITE Restorāns ar lepnumu paziņojis par sadarbību ar Moët & Chandon, lai atzīmētu austeru mēnesi. Kādēļ par austeru mēnesi...

Kaimiņu kulinārijas tradīciju apmaiņa Rīgas zivju restorānā Le Dome

Zivju restorānā Le Dome šī gada 4. un 5.oktobrī tika aizvadītas Igaunijas nacionālajai virtuvei veltītas vakariņas...

Video: Bibliotēka No1 šefpavārs informē par Latvijā audzētu dārzeņu un salātu izmantošanu

Pirms laika publicējām video ar restorāna Bibliotēka No1 šefpavāra Māra Jansona stāstu par storu audzēšanu...

Restorāns Džems atklāj bērnu pavārskolu

Ar skolas gaitu atsākšanu šajā septembrī, restorāns Džems piedāvā mazajiem pavārmākslas piekritējiem apgūt zināšanas...

Intervija: sajūti Liepājas viesnīcas Promenade Hotel radīto atmosfēru

Viesojoties Promenade Hotel pagājušā gada rudenī, pārņēma īpašas sajūtas – viesmīlīga sagaidīšana...

Cīņa par Latvijas 2013. gada pavāra titulu pārtikas izstādē «Riga Food 2013» - Foto

90 bildes. Konkursa Latvijas 2013.gada pavārs mērķis ir veicināt Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi...

Pavāru klubs noskaidrojis Latvijas 2013.gada pavāru - Foto

80 bildes. Interjera un delikatešu centrā MC2 noskaidrots Latvijas 2013.gada pavārs, pavārzellis...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Video: Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons atklāj gardu stores pagatavošanas recepti

Restorāna Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons piedāvā doties virtuālā ekskursijā, lai uzzinātu, kā stores...

Padari Zinību dienu īpašu - idejas svinībām

1. un 2. septembrī visas dienas garumā īpaša svētku ēdienkarte - pirmklasniekiem gardi pārsteigumi. Konkurss: 10 izdomā...

Suite restorāna šefpavārs prezentē unikālu piedāvājumu Gastronomijas festivāla laikam

No 31. augusta līdz 8. septembrim SUITE Restorāns, otro reizi pēc kārtas, ir gatavs piedalīties ikgadējā...

Gardēžu baudai – īpaši ražojumi no Zemgales

Jau ierasts, ka gadskārtējā izstādē "Rīga Food", kas no 4. līdz 7. septembrim notiks Ķīpsalā, Zemgali plaši prezentē gan lieli Eiropas...

Restorāns Colombo aicina nobaudīt īpašo Gastronomijas festivāla ēdienkarti

Jau šajā nedēļas nogalē, no 31. augusta līdz 8. septembrim, pārtikas izstādes "Riga Food 2013"...

Jūrmalas viesnīca Eiropa Hotel aicina uz aizraujošu Kubas vakaru restorāna terasē

Jau šajā nedēļas nogalē, 23. augusta pulksten 19.00, viesnīcas Eiropas Hotel restorāns Eiropa aicina baudīt Kubas...

Valmierā bijušā mazbānīša depo izceļ produktu patieso garšu un daudzveidību - Foto

30 bildes. Gardēžiem par prieku 9. un 10. augustā pie Valmieras bijušā mazbānīša depo, Dzelzceļa ielā 5 tika uzburts Electrolux pop-up restorāns...


Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna šefpavārs piedāvā vasarīgu salātu recepti

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke "netur sveci zem pūra"...

Daudz laimes 730. dzimšanas dienā, Valmiera!

Valmieras pilsēta no 8. līdz 10.augustam ar daudzveidīgu pasākumu programmu atzīmēs 730. dzimšanas dienu...

Rīgas restorānos sagaida lielu iedzīvotāju un pilsētas viesu pieplūdumu

Sākot ar vakardienu, 5. augustu visas nedēļas garumā, līdz pat 11.augustam, Rīgā norisinās Vasaras...

Intervija: restorāns Granāts nes prieku, omulību un viesmīlību

Restorāns Granāts atrodas pašā kūrortpilsētas Jūrmalas sākumā - tieši pretī Līvu Akvaparkam...

Jaunzēlande gatavojas deportēt vīrieti ar lieko svaru

Kādam 130 kilogramus smagam vīrietim, kurš Jaunzēlandē ieradies no Dienvidāfrikas, draud deportācija liekā svara dēļ...

Iebraukšana Jūrmalā rudens un ziemas sezonā būs bez maksas

Jūrmalas pilsētas dome šodien, 2013. gada 25. jūlijā, nolēma mainīt iebraukšanas noteikumus...

Noskaidros 2013. gada Latvijas labāko pavāru

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību...

Aicina uz elitārām vakariņām muzeja interjerā

2013. gada 2. augustā pulksten 19 Liepājas muzejā Kūrmājas prospektā 16/18 notiks gardēžu vakariņas. Šo unikālo iespēju baudīt izcilu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.01533198sec.