pavārs.

Apskatām 1001 - 1027 no 1027 vārdam 'pavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Aicina apmeklēt "Zaļo tirdziņu" Cēsīs Rožu laukumā

Šo sestdien, 14.februārī, no plkst. 9.00 līdz 15.00 visi cēsnieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz Rožu laukumu Cēsīs, kur notiks Latvijas zemnieku un amatnieku „Zaļais tirdziņš”. Šis būs jau trešais tirdziņš atjaunotajā Rožu laukumā un pulcē

Kādreizējas britu fermas pārtop par greznām lauku viesnīcām

Naktsmītņu bizness Lielbritānijā ir uzņēmis jaunu virzienu, proti, britu viesnīcnieki piedāvā bijušās fermas kā lauku viesnīcas. Taču ja agrāk dzīvošana fermās nebija īpaši komfortabla: mazas istabiņas, ne vienmēr tīra veļa, kā arī papildus sam

Ventspils izvēlējusies savus labākos ēdināšanas uzņēmumus 2008.gadā

Šī gada 16. janvārī, svinīgā pasākumā tika apbalvoti konkursa „Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2008" uzvarētāji. Uzņēmumus trīs mēnešu garumā vērtēja kompetenta žūrija, un par labākajiem Ventspils pilsētas ēdināšanas uz

Iepazīsti vienus no labākajiem Sanktpēterburgas restorāniem

Žurnāls "Time Out Петербург" Sanktpēterburgā ir noteicis labākos gastronomiskos uzņēmumus un pasniedzis restorānu prēmijas "Time Out Меню и Счет". Godalgoto vidū ir, protams, daudzi uzņēmumi, kuri atrodas kādā no pilsētas viesnīcām. Ta

Berga Bazārā visādu lietu, gardumu un Ziemassvētku dāvanu tirgus

Adventes laikā tīkami klusais, ik vakaru skaisti izgaismotais un ar romantisku gaisotni apvītais Berga Bazārs aicināt aicina katru garāmgājēju iegriezties un izbaudīt svētku īpašo noskaņu. Pusdienas restorānā vai tase kafijas ar smalku kūku, cepumiem vai

Nosaukti labākie restorāni Čehijā

Čehijas restorānu ceļvedis Maurerův výběr Grand Restaurant ir paziņojis ikgadējās labākās gastronomiskās iestādes konkursa rezultātus. Pirmo pozīciju ieņem restorāns Alcron, kas atrodas Prāgā esošajā viesnīcā Radisson SAS. 2008.gada vasarā šeit

Guide Michelin 2009 nosauc Vācijas labākos restorānus

Jaunais restorānu Guide Michelin 2009 katalogs šajā gadā ir atzīmējis trīs jaunus pavārus ar 3 zvaigznēm. Kopumā Vācijā ir 9 restorāni ar trīs Michelin zvaigznēm un 18 restorāni ar 2 Michelin zvaigznēm. Viens no leģendāriem Bavārijas restorāniem (

Ginesa rekorda uzstādīšanā - Gatves dejā - piedalās 2208 dalībnieki

Šī gada 25. oktobrī, plkst. 12:00 Rīgā Ginesa rekorda uzstādīšanā kategorijā „garākā deja” piedalījās 2208 dalībnieki no 99 tautas deju kolektīviem, izpildot Gatves deju. Lai Ginesa rekords tiktu ieskaitīts, pasākuma organizētāji tuvākajā

Intervija ar ceļotāju - Raimondu Gudrupu

Pavisam drīz es uz mēnesi apmetīšos kādā rančo Meksikas Chiapas reģionā – kurā kopā ar Tzotzil indiāņiem dzīvošu, strādāšu kafijas plantācijās un rančo ikdienas darbos iepazīstot maiju pēcteču ikdienu un mūsdienu dzīves uztveri...

Restorāns Garšu laboratorija un Pavāru klubs lutina gardēžus - Fotogalerija

 Fotogalerijā: 20 bildes Restorāns Garšu laboratorija un Pavāru klubs aicina gardēžus uz ēdiena baudīšanas mākslu. Restorāna šefpavārs Elmārs Tannis demonstrē Kanādiešu virtuvi, izmantojot pamatā Latvijas produktus...

Rudens veltes restorānā Bergs un Zemnieku tirdziņā

Septembrī rudens sāk apgleznot Latviju, kā tai senā dziesmā... tiek ievākta raža, no meža pārnestas sēnes un galdā likts labākais, ko daba var dāvāt. Šajā laikā Hotel Bergs aicina Jūs apmeklēt Zemnieku tirdziņu, kas notiks šo sestdien, 13. septembr

Atklās Latvijas ekspozīciju Venēcijas biennāles 11. starptautiskajā arhitektūras izstādē

Latvija ar savu nacionālo ekspozīciju Venēcijas biennāles starptautiskajā arhitektūras skatē piedalās ceturto reizi. Šogad Latvijas paviljonā skatāms projekts DUSTROOM. Tā galvenais eksponāts ir pati izstādes telpa – kādreizējais veikaliņš ikdieniš

Rīt sākas lielākā pārtikas nozares izstāde Baltijā - "Riga Food 2008"

Lielākais pārtikas nozares pasākums Baltijā - izstāde "Riga Food 2008"- jau šonedēļ No 3. līdz 6. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 13. starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedri

Arī restorāns neiztiek bez aritmētikas

Savos 29 gados šefpavārs Ivo Adams ir paspējis saņem daudzus apbalvojumus un daudzas reizes ir saņēmis apbalvojumus starptautiskos kulinārijas konkursos. Šovasar viņš ir atvēris Šveices pilsētā Askonā savu neparasto tematisko restorānu „Tičino”, kur

Pavāru klubs izstādē Riga Food 2008 piedāvā garšīgu programmu

No 3. līdz 6. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 13. starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde “Riga Food 2008

Vjetnama piedāvā tradicionālos kruīzus pa Mekongas upi

Ceļojumus pa vjetnamiešu lielāko upi Mekongu vislabāk ir veikt ar tradicionālo laivu, kas ir jau moderni aprīkota. Pēc būtības tie ir pietiekoši primitīvi kuterīši – „sasisti no trīs dēļiem” – tā paši vjetnamieši sauc šos peldlīdzekļus...

Noteikti konkursa "Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums 2008" uzvarētāji

Jau tradicionāli Jūrmalas pilsētas dome organizē konkursu „Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums”. Konkurss tiek rīkots, lai veicinātu ēdināšanas nozares kvalitātes paaugstināšanos Jūrmalas pilsētā. Konkursam, kas tiek rīkots kā...

Luksus viesnīca uz jumta kopj bites un ievāc medu

Kanādas pilsētā Toronto atrodas luksus viesnīca Fairmont Royal York, kurai uz jumta mīt medus bites. Viesnīca ir slavena, jo tajā apmetas gan karaļi, gan pasaules līmeņa biznesa cilvēki un mākslinieki. Viesnīcas restorāna šefpavārs Dāvids Garcelons uz v

Pekinas restorāns piedāvā 30 dzīvnieku dzimumlocekļus

Ķīnieši ar tautas medicīnas palīdzību ir jau izsens rūpējušies par vīrieša godu. Ķīnas galvaspilsētā Pekinā ir restorāns, kas piedāvā saviem viesiem ēdienkarti ar 30 dažādu dzīvnieku dzimumlocekļiem. Restorāna ēdienkarte ir paredzēta vīriešu

Nosaukti 10 labāki restorāni pasaulē

Gastronomijas žurnāls Restaurant Magazine ir publicējis pasaulē 50 labāko restorānu sarakstu. Par līderiem ir kļuvuši tādi restorāni kā El Bulli (Barselona), Fat Duck (Londona) un Pierre Gagnaire (Parīze). Šis nu ir jau trešais gads pēc kārtas, kad...

Restorāns Matsalen Stokholmā iegūst Michelin Guide zvaigzni
Viesnīca „Europa Royale Riga” un restorāns „Benjamiņš” vēlas ar Tevi iepazīties

No 8. līdz 10. februārim izstāžu centrā „Ķīpsala” notiekošajā gadskārtējā izstādē Balttour 2008 apmeklētāji un viesi varēs iepazīties ar viesnīcas „Europa Royale Rīga” un restorāna „Benjamiņš” jaunās sezonas piedāvājumu un jaunumiem

Gordons Ramzejs atver Prāgā savu pirmo restorānu

Slavenais britu šefpavārs Gordons Ramzejs ir atvēris savu pirmo restorānu Čehijas galvaspilsētā Prāgā. Brita, kurš ir viens no trijiem Lielbritānijas šefpavāriem, kas ir...

Hotel Tigra šefpavārs viens no labākajiem Latvijā

12. Starptautiskās pārtikas izstādes “Riga Food 2007” ietvaros 7.septembrī norisinājās konkurss, kurā labākie Latvijas pavāri un konditori sacentās par titulu “Latvijas 2007. gada pavārs”. Neatkarīga kompetenta žūrija, izvērtējot saņemtās recep

Tiks noteikti ''Latvijas 2007.gada pavārs un konditors"
Festivāls „Ziemeļu garša” arī Vidzemē


Vistlera gatavojas 2010. gada Ziemas Olimpiskajām spēlēm

Viesu izmitināšanas partneris 2010. gada Ziemas Olimpiskajās spēlēs Vistlera gaudo satraukumā par jaunajām viesnīcām un kūrortiem ...

Atpakaļ

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.79527092sec.