pavārs.

Apskatām 1041 - 1080 no 1089 vārdam 'pavārs'

Lielbritānijas cietumā atver restorānu

Restorāns The Clink („Cietums”) ir atvērts britu cietumā High Down, kas atrodas Surrey grāfistes Sutton pilsētā. Labošanas iestādes restorānā ēdieni ir gatavoti no svaigiem produktiem, pamatā no pašu saimniecībā izaudzētiem. Drošības apsvērumu dē

Maldīvu salās atver Shangri-La’s Villingili Resort & Spa

Maldīvu salā ar Shangri-La’s Villingili Resort & SPA atklāšanu, tiks piedāvāts visplašākais Dine by Design pakalpojumu serviss. Viesi varēs izbaudīt smalko atpūtas kompleksa virtuvi sev tīkamā vietā. Piedāvātais iespēju klāsts ir, sākot ar pikni

Tasmānija ielūdz uz šokolādes svētkiem

Šokolāde - maigs uz mēles kūstošs vilinājums, kuram neviens nespēj pretoties. Tasmānijas pilsēta Latrobe, kas atrodas netālu no Devonportas par godu šim saldajam kārdinājumam šī gada 12. jūlijā rīkos festivālu „Chocolate Winterfest”. Jāatzīmē,

Daugavas krastā uzsāk darbu demokrātisks restorāns "Ostas skati"

Jauns restorāna koncepts uzsāk darbu Ķīpsalā. Demokrātisks restorāns "Ostas skati" sāk darboties Ķīpsalā un priecē savu viesus ar demokrātisku cenu, atmosfēru, labu ēdienu, draudzīgu apkalpošanu un vienreizēju skatu. Demokrātisks restorāns ir tāds,

Dānijā aicina uz karalisko vēžu jeb Jomfruhummer festivālu

Dānijai piederošā Lesē (Laesø) sala šī gada 10. augustā nu jau sesto reizi aicina uz karalisko vēžu jeb Jomfruhummer Festival. Par „Gyldne Jomfruhummer-Klo” balvu arī šogad sacentīsies Dānijas labākie pavāri. Festivāls kombinācijā ar vietējām se

Restorāns iesaka zemenes tagad un citas ogas vēlāk - Fotogalerija

Fotogalerijā: 20 bildes Restorāns Kaļķu vārti iesaka baudīt zemenes ar dzirkstošo vīnu Procecco Moscato Rose Varaschin, taču pēc zemeņu sezonas sekos citas ogas. Šefpavārs Ēriks Dreibants akcentē moderno latviešu virtuvi...

airBaltic ēdienkarti biznesa klasei piedāvā Mārtiņš Rītiņš

Latvijas aviosabiedrības airBaltic biznesa klases pasažieriem slavenais Latvijas šefpavārs Mārtiņš Rītiņš izveidojis jaunu ēdienkarti, kurā dominē ekoloģiski produkti, ko piegādā zemnieki no vietējām saimniecībām. Ēdiena sagatavošana pēc Mārtiņa

Ir noskaidroti labākie Jūrmalas restorāni

Jūrmalas pilsētas domes rīkotajā konkursā „Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums 2009” jau otro gadu pēc kārtas par pilsētas labāko restorānu tiek atzīts restorāns „Preatore” un par labāko kafejnīcu – „Cafe 53”. „Šā gada konkursā

Restorāns iL Capitano pulcē gardēžus uz vakariņām - Fotogalerija

Fotogalerijā: 20 bildes Restorāna iL Capitano šefpavārs Andris Rūmītis un īpašnieks Jānis Tērauds aicināja maija beigās gardēžus uz īpašu vakaru, kura laikā varēja iepazīties un nogaršot meistara darbus no vietējiem produktiem...

Iepazīsti zvaigžņotos ASV ātrās ēdināšanas uzņēmumus

Neviens tā nemīl ātrās ēdināšanas uzņēmumu piedāvāto produkciju kā bērni. Jāatzīmē, ka amerikāņu šefpavāri cenšas iekarot hamburgeru un frī kartupeļu simpātijas. Viena no pēdējām amerikāņu gastronomijas tendencēm liecina, ka...

Monako aicina tūristus uz Venēciešu nedēļu

Piecas dienas, no 2. līdz 6. jūnijam, Monako līdzināsies Venēcijas Svētā Marka (San Marco) laukumam. Venēcija piedāvās pašu labāko, ko tā var sniegt no savām tradīcijām, gastronomijas un amatniecības. No pusdienlaika līdz pat pusnaktij venēciešu ne

Galerijas Istaba tematiskā izstāde aizceļo uz Talsu novada muzeju

Pastkartes - galerijas Istaba gada vērienīgākā, tradicionāli – tematiskā izstāde, šobrīd devusies uz Talsiem, kur Talsu novada muzejā būs skatāma no 27. maija līdz 19. jūlijam. Izstādē – ap simts autoru izstādei speciāli radītie darbi. Tajos – g

Michelin 3 zvaigžņu restorānu skaits ir 72 (saraksts)

Pirmais Michelin ceļvedis tika izdots 1900.gadā, kad Francijā jau bija reģistrētas 2897 automašīnas un atļautais ātrums uz visiem ceļiem bija 30 km/h. Degvielu varēja iegādāties pārtikas veikalos un ceptuvēs. Michelin ceļvedis ar piktogrammu palīdzību

Rīgā atvērta jauna 5 zvaigžņu boutique viesnīca Gallery Park Hotel

Viesnīca „Gallery Park Hotel” atrodas vēsturiskā, 1875. gadā celtā ēkā, kas ir iekļauta UNESCO Pasaules kultūras mantojuma sarakstā. „Gallery Park Hotel” interjera konceptuālā ideja ir Imperatora Napoleona III valdīšanas laikmeta varenība, neoklas

Dikļu pilī turpinās kultūras dzīve un atklāta jauna Vasaras terase

Vasarīgs dzīvesprieks valda Dikļu pilī un rīkotajos pasākumos. Sākot ar 1. maiju, blakus Klēts koncertzālei darbu uzsāk Vasaras terase. Veselīgi, uz vietas gatavoti ēdieni, no dažādiem bioloģiski audzētiem produktiem pils šefpavāra Valtera Zirdziņa iz

Tokijā sākas latviešu ēdienu nedēļa

No 27.aprīļa līdz 3.maijam Latvijas vēstniecība Japānā sadarbībā ar Japānas un Latvijas Mūzikas asociāciju un restorānu "Pleasaurant" pirmo reizi Tokijā rīko latviešu ēdienu nedēļu, kuras laikā ikvienam restorāna apmeklētājam tiks piedāvāta iesp

Labākais restorāns pasaulē – El Bulli

Londonā notikai pazīstamā izdevuma Restaurant Magazine balvu pasniegšana ceremonija, kurā par labāko pasaules restorānu tika nosaukts Spānijas restorāns El Bulli. Šis restorāns šo godu izpelnījās jau ceturto gadu pēc kārtas. Restorāna El Bulli īpašnie

Liepāja aicina uz Slow Food Zemnieku Tirgu

Šosestdien, 18.aprīlī plkst. 10.00 – 14.00 viesnīca „Europa City Amrita” atkal aicina uz Slow Food Zemnieku Tirgu – lēnām baudīt dzīvi un atbalstīt mūsu zemniekus...

Itālijā būs picu automāti

Itāļu uzņēmējs Klaudio Torgele ir izgudrojis pasaulē pirmo picu automātu - Let's pizza, kurš varēs sagatavot svaigu picu. Itāļu pavāru pret šo izgudrojumu attiecas mierīgi, paziņojot, ka to, ko gatavo automāts, nekad nevarēs salīdzināt ar to, ko gatav

Igaunijā noteikts 2008.gada labākais pavārs un labākais restorāns

Igaunijā ir noteikts 2008.gada labākais pavārs konkursā „Sudraba karote” (Hõbelusikas), kuru nu jau otro reizi ieguva restorāna Ö šefpavārs Romāns Zaštšerinskis. Konkursa galvenā organizatore – Margita Kirsipū ir augstu novērtējusi šī pavāra mei

Cēsis aicina Starptautiskajā sieviešu dienā apmeklēt "Zaļo tirdziņu"

2009.gada 8.martā, no plkst.9.00 līdz 15.00 visi cēsnieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz Rožu laukumu Cēsīs, kur notiks Latvijas zemnieku un amatnieku „Zaļais tirdziņš”. Pēc kārtas jau ceturtais tirdziņš atjaunotajā Rožu laukumā pulcēs apmēra

Restorāns Preatore piedāvās saviem klientiem jaunu ēdienkarti - Fotogalerija

Fotogalerijā: 20 bildes Restorāns Preatore, kas atrodas Jūrmalā, Dubultos, Baznīcas ielā 2, piedāvās saviem apmeklētājiem jaunu ēdienkarti. Par gardo maltīti rūpēsies šefpavārs, kurš pārsteidzis ir jau ne vienu vien gardēdi...

Aicina apmeklēt "Zaļo tirdziņu" Cēsīs Rožu laukumā

Šo sestdien, 14.februārī, no plkst. 9.00 līdz 15.00 visi cēsnieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz Rožu laukumu Cēsīs, kur notiks Latvijas zemnieku un amatnieku „Zaļais tirdziņš”. Šis būs jau trešais tirdziņš atjaunotajā Rožu laukumā un pulcē

Kādreizējas britu fermas pārtop par greznām lauku viesnīcām

Naktsmītņu bizness Lielbritānijā ir uzņēmis jaunu virzienu, proti, britu viesnīcnieki piedāvā bijušās fermas kā lauku viesnīcas. Taču ja agrāk dzīvošana fermās nebija īpaši komfortabla: mazas istabiņas, ne vienmēr tīra veļa, kā arī papildus sam

Ventspils izvēlējusies savus labākos ēdināšanas uzņēmumus 2008.gadā

Šī gada 16. janvārī, svinīgā pasākumā tika apbalvoti konkursa „Labākais ēdināšanas uzņēmums Ventspilī 2008" uzvarētāji. Uzņēmumus trīs mēnešu garumā vērtēja kompetenta žūrija, un par labākajiem Ventspils pilsētas ēdināšanas uz

Iepazīsti vienus no labākajiem Sanktpēterburgas restorāniem

Žurnāls "Time Out Петербург" Sanktpēterburgā ir noteicis labākos gastronomiskos uzņēmumus un pasniedzis restorānu prēmijas "Time Out Меню и Счет". Godalgoto vidū ir, protams, daudzi uzņēmumi, kuri atrodas kādā no pilsētas viesnīcām. Ta

Berga Bazārā visādu lietu, gardumu un Ziemassvētku dāvanu tirgus

Adventes laikā tīkami klusais, ik vakaru skaisti izgaismotais un ar romantisku gaisotni apvītais Berga Bazārs aicināt aicina katru garāmgājēju iegriezties un izbaudīt svētku īpašo noskaņu. Pusdienas restorānā vai tase kafijas ar smalku kūku, cepumiem vai

Nosaukti labākie restorāni Čehijā

Čehijas restorānu ceļvedis Maurerův výběr Grand Restaurant ir paziņojis ikgadējās labākās gastronomiskās iestādes konkursa rezultātus. Pirmo pozīciju ieņem restorāns Alcron, kas atrodas Prāgā esošajā viesnīcā Radisson SAS. 2008.gada vasarā šeit

Guide Michelin 2009 nosauc Vācijas labākos restorānus

Jaunais restorānu Guide Michelin 2009 katalogs šajā gadā ir atzīmējis trīs jaunus pavārus ar 3 zvaigznēm. Kopumā Vācijā ir 9 restorāni ar trīs Michelin zvaigznēm un 18 restorāni ar 2 Michelin zvaigznēm. Viens no leģendāriem Bavārijas restorāniem (

Ginesa rekorda uzstādīšanā - Gatves dejā - piedalās 2208 dalībnieki

Šī gada 25. oktobrī, plkst. 12:00 Rīgā Ginesa rekorda uzstādīšanā kategorijā „garākā deja” piedalījās 2208 dalībnieki no 99 tautas deju kolektīviem, izpildot Gatves deju. Lai Ginesa rekords tiktu ieskaitīts, pasākuma organizētāji tuvākajā

Intervija ar ceļotāju - Raimondu Gudrupu

Pavisam drīz es uz mēnesi apmetīšos kādā rančo Meksikas Chiapas reģionā – kurā kopā ar Tzotzil indiāņiem dzīvošu, strādāšu kafijas plantācijās un rančo ikdienas darbos iepazīstot maiju pēcteču ikdienu un mūsdienu dzīves uztveri...

Restorāns Garšu laboratorija un Pavāru klubs lutina gardēžus - Fotogalerija

 Fotogalerijā: 20 bildes Restorāns Garšu laboratorija un Pavāru klubs aicina gardēžus uz ēdiena baudīšanas mākslu. Restorāna šefpavārs Elmārs Tannis demonstrē Kanādiešu virtuvi, izmantojot pamatā Latvijas produktus...

Rudens veltes restorānā Bergs un Zemnieku tirdziņā

Septembrī rudens sāk apgleznot Latviju, kā tai senā dziesmā... tiek ievākta raža, no meža pārnestas sēnes un galdā likts labākais, ko daba var dāvāt. Šajā laikā Hotel Bergs aicina Jūs apmeklēt Zemnieku tirdziņu, kas notiks šo sestdien, 13. septembr

Atklās Latvijas ekspozīciju Venēcijas biennāles 11. starptautiskajā arhitektūras izstādē

Latvija ar savu nacionālo ekspozīciju Venēcijas biennāles starptautiskajā arhitektūras skatē piedalās ceturto reizi. Šogad Latvijas paviljonā skatāms projekts DUSTROOM. Tā galvenais eksponāts ir pati izstādes telpa – kādreizējais veikaliņš ikdieniš

Rīt sākas lielākā pārtikas nozares izstāde Baltijā - "Riga Food 2008"

Lielākais pārtikas nozares pasākums Baltijā - izstāde "Riga Food 2008"- jau šonedēļ No 3. līdz 6. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 13. starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedri

Arī restorāns neiztiek bez aritmētikas

Savos 29 gados šefpavārs Ivo Adams ir paspējis saņem daudzus apbalvojumus un daudzas reizes ir saņēmis apbalvojumus starptautiskos kulinārijas konkursos. Šovasar viņš ir atvēris Šveices pilsētā Askonā savu neparasto tematisko restorānu „Tičino”, kur

Pavāru klubs izstādē Riga Food 2008 piedāvā garšīgu programmu

No 3. līdz 6. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 13. starptautiskā pārtikas, dzērienu, pārtikas pārstrādes, tehnoloģiju, iepakojuma, sabiedriskās ēdināšanas, viesnīcu un veikalu aprīkojuma un servisa izstāde “Riga Food 2008

Vjetnama piedāvā tradicionālos kruīzus pa Mekongas upi

Ceļojumus pa vjetnamiešu lielāko upi Mekongu vislabāk ir veikt ar tradicionālo laivu, kas ir jau moderni aprīkota. Pēc būtības tie ir pietiekoši primitīvi kuterīši – „sasisti no trīs dēļiem” – tā paši vjetnamieši sauc šos peldlīdzekļus...

Noteikti konkursa "Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums 2008" uzvarētāji

Jau tradicionāli Jūrmalas pilsētas dome organizē konkursu „Jūrmalas labākais ēdināšanas uzņēmums”. Konkurss tiek rīkots, lai veicinātu ēdināšanas nozares kvalitātes paaugstināšanos Jūrmalas pilsētā. Konkursam, kas tiek rīkots kā...

Luksus viesnīca uz jumta kopj bites un ievāc medu

Kanādas pilsētā Toronto atrodas luksus viesnīca Fairmont Royal York, kurai uz jumta mīt medus bites. Viesnīca ir slavena, jo tajā apmetas gan karaļi, gan pasaules līmeņa biznesa cilvēki un mākslinieki. Viesnīcas restorāna šefpavārs Dāvids Garcelons uz v

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.72776008sec.