maltīte.

Apskatām 1361 - 1400 no 1430 vārdam 'maltīte'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Le Chef Buffet Pērle,

Via Vitalité,

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs,

Jaunpils pils,

Vienreizēja pārēšanās Jāņos neietekmē lieko svaru

“Neliela pārēšanās vienu vai divas reizes gadā neatstāj praktiski nekādu iespaidu uz cilvēka lieko svaru,” norāda Sabiedrības Veselības...

La Gomera - Kanāriju salu vienkāršākā pērle

La Gomera ir viena no mazajām Kanāriju salām (Spānija). Tās lielākā un auglīgākā ieleja ir Valle Gran Rey. Jau kopš 70. gadiem ieleja...

Svarīgākās austrumu virtuves sastāvdaļas gatavošanai mājās - TOP 10

Āzijas virtuves gardumi mūsdienās ir pieejami it visur pasaulē - vismaz lielpilsētās pieejami gan ķīniešu, gan japāņu...

Turcijā noteikti jānogaršo īsta turku kafija

Turku kafija jeb Turk kahvesi ir lielisks maltītes noslēguma veids. Pasūtot kafiju, noteikti jāpiebilst, vai to vēlas bez cukura (sade), ar mazliet cukuru...

Deviņi fakti, ko vajadzētu zināt par gaisa satiksmes kultūru

1987. gadā Amerikas lidsabiedrības par vienu samazināja olīvu skaitu pirmās klases salātu porcijas, lai gadā ietaupītu...

Francijas restorāni ir iecienīti visā pasaulē

Francija tradicionāli ir gardēžu zeme, kur restorānu un ēdināšanas iestāžu ir ļoti daudz. Ir vērts mazliet vairāk uzzināt par Francijas ēšanas kultūru...

Bertolts Fliks vēsta par lidsabiedrības airBaltic aktualitātēm

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja lidsabiedrības airBaltic prezidentu Bertoltu Fliku uz interviju par lidsabiedrības airBaltic jaunākajiem pakalpojumiem...

Padomi, kā justies ērti lidojuma laikā

Mūsdienās daudziem cilvēkiem lidošana ir regulāra dzīves daļa. Neskatoties uz to, ķermenis tomēr turpina reaģēt uz pārmaiņām...

Viegli būt par tūristu Zviedrijā

Pusdienu maltītes par pieņemamu cenu, zīdaiņu pārtīšanas galdiņi un bērniem draudzīgi restorāni - Zviedrija ir ļoti vienkārša zeme...

Par vasaras iestāšanos Kolonna viesnīcās informē Margarita Platace

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv aicināja Kolonna Hotels Group ģenerāldirektori Margaritu Plataci intervijā...

Vulkānu tūrisms Īslandē plaukst un zeļ

"Vulkāna izvirdums ir viena no absolūti izcilākajām parādībām, ko daba mums sniedz," tā sevi reklamē viena no kuģu sabiedrībām, kas piedāvā...

Viesojoties Kanāriju salu virtuves pasaulē

Kaut arī mūsdienās gandrīz visos ceļojumu piedāvājumos uz Kanāriju salām ietilpst arī lieliskas maltītes viesnīcās, ir vērts vismaz vienu...

Ventspilī ar plašu pasākumu programmu atklās tūrisma sezonu

15.05.2010 Ventspils pilsēta aicina pilsētas iedzīvotājus un viesus piedalīties tūrisma sezonas...

Kā pareizi uzvesties Ķīnā?

2010. gadā liela daļa tūristu izjūt interesi par Ķīnu, jo tur no maija līdz oktobrim norisinās pasaules izstāde World Expo 2010. Dodoties...

McDonald`s rotaļlietas veicina bērnu aptaukošanos

Ātrās ēdināšanas restorānu ķēdes McDonald's restorānos Santaklāras apriņķa pašvaldība Kalifornijā (ASV) vēlas aizliegt rotaļlietu...

Vācieši Expo apmeklētājus pievilinās ar kāpostiem un desiņām

Jau 01.05.2010 tiks atklāta grandiozā pasaules izstāde World Expo 2010. Tā norisināsies Ķīnas metropolē Šanhajā...

Iepazīsti gardo un pamatīgo Spānijas virtuvi

Lielākoties restorānos Spānijas tūristu iecienītajās vietās ēdienkartē redzami jūras velšu ēdieni - paella, gambas, gazpacho. Bet...

Par braucienu ar velosipēdu izsniedz pusdienas restorānā

Dānijas galvaspilsētas Kopenhāgenas viesnīca Crowne Plaza viesu uzmanību piesaista ar neparastu akciju...

Grieķijā ir cieņā tradicionālā virtuve

Grieķijā atkal ir lielā cieņā tradicionālās virtuves receptes un visā valstī šefpavāri atgriežas pie senām receptēm, pārvēršot tās...

Somu ēdieni pārsteidz pat latviešus

Somu tradicionālo ēdienu apskatam jāsākas netradicionālā vietā - saunā. Tur neatņemama kulināra specialitāte ir saunas desa...

Uz Īslandi dodas vērot vulkānus

21.03.2010 pirmo reizi divsimts gadu laikā Eyjafjallajökull vulkānā notika izvirdums. Kopš tā laika tūristi straumēm plūst turp, lai apskatītu...

Kadriorgas restorāns Tallinā ir ideāla vieta gardēžiem - Fotogalerija

Fotogalerijā: 10 bildes Kadriorgas restorāns Igaunijas galvaspilsētā Tallinā ir ideāla vieta maltītei pēc pastaigas pa tuvumā esošo Kadriorgas parku...

Par viesu nama Meidrops aktualitātēm vēsta Sarmīte Grahoļska

Uzskatu, ka visnotaļ labi var atpūsties arī tepat Latvijā. Un, protams, arī „Meidropā”. Plus vēl tas ir „divi zaķi ar...

Smaržīgs ceļojums garšvielu vēstures pasaulē

Lielā izstādē Rozenheimā (Vācijā) iespējams aplūkot informāciju par garšvielu vēsturi pasaulē. Apmeklētāji izstādē varēs iejusties...

Jāpaspēj izbaudīt sarkanvīnu

Baltvīns, kas lielākoties ir salīdzinoši svaigs, tipiski piestāv vasarai, bet smags, tumšs sarkanvīns saistās ar tumšiem ziemas vakariem. Kāpēc...

Lufthansa piloti streiko - ko darīt ar lidojumiem?

Lidsabiedrības Lufthansa piloti oficiāli paziņojuši, ka streikos. Esat rezervējis lidojumu ar Lufthansa un tagad nezināt, ko iesākt streika laikā? Paredzams, ka lidostās...

Viesnīcu grupa Iberostar Hotels & Resorts prezentē Veselīgās brokastis

Viesnīca “Anthelia”, kas atrodas Spānijai piederošajā Tenerifes salā, kļūs par pirmo viesnīcu...

Aldis Kušķis iesaka: Stambula - starp Eiropu un Āziju

Romas, Bizantijas, Latīņu un Otomanu impērijas galvaspilsēta, megametropole Stambula ir vienojošais posms starp Eiropu un...

Restorāns Bergs vienīgais no Baltijas iekļūst Eiropas TOP 50

Portāla „The European 50 best restaurants" topā restorāns Bergs nominēts par 47. labāko restorānu Eiropā. Starptautiski atzītā, augstas kvalitātes zīmola 100 restorānu sarakstā...

Ķīnā grib aizliegt ēst suņus

Iespējams, ķīniešiem nākotnē nāksies iztikt bez iecienītas delikateses - suņu un kaķu gaļas izmantošana uzturā tiks ar likumu aizliegta. Pamatojums - tā ir dzīvnieku mocīšana...

Izcilu restorānu maltīti Nīderlandē varēs nobaudīt par akcijas cenu

Veseli 1250 restorāni Nīderlandē sola izcilu kulināro baudījumu par lētu naudu - pirmajā marta nedēļā daudzi...

Londonā zeļ nelegālie pagrīdes restorāni

Viesi sēž restorānā un zina, kur guļ šefpavārs. Viņi zina arī to, kā izskatās pavāra vannasistaba, kādas grāmatas noliktas uz viņa naktsgaldiņa un ka uz poda malas tualetē sēž...

Kiprā labi jūtas gan pieaugušie, gan bērni

Kipra, grieķu dievietes Afrodītes dzimtene, ir kā radīta ģimenes atvaļinājumiem. Bērni var spēlēties smilšainajās pludmalēs, doties piedzīvojumu pārgājienos un ekspedīcijās dabā...

Brēmene aicina uz retro auto izstādi itāļu stilā

Eleganti sporta auto un hromā mirdzoši retro vāģi - astotajā Bremen Classic Motorshow izstādē tiks prezentētas motosporta raritātes, ko aplūkot varēs no 05.02.-07.02.2010 Vācijas pilsētā...

Pieklājīgiem cilvēkiem jāzina, kā mainās uzvedības noteikumi

Laiks iet un pasaule mainās, tāpēc ir dabiski, ka daži uzvedības noteikumu reizēm zaudē aktualitāti, bet to vietā nāk jauni. Izrādās, nav pieklājīgi ar karotīti ēst putas no Latte Macchiato virspuses. Latte Macchiato...

Meksikā izcep garāko kūku pasaulē

Meksikas galvaspilsētā Mehiko izcepta 720 metrus gara kūka. Vairāk nekā desmit tonnas smago Trīs ķēniņu kūku 03.01.2010 izgatavojuši meksikāņu konditori. Kā ziņo Mehiko pilsētas tēvi, tā ir visu laiku lielākā Rosca de Reyes (Trīs ķēniņu kūka) pa

Moderna piedeva spageti ir sliekas

Eiropas zemes kulinārajā ziņā vēl aizvien mēdz sagādāt daudz pārsteigumu. Jaunākā interesantā tendence nāk no Horvātijas, kur delikatese ir... sliekas. Kādā Horvātijas restorānā maltītei piedāvā spageti makaronus ar sliekām, kas vārītas sālsūd

Aldis Kušķis iesaka: Dodies ekspedīcijā ar visām ērtībām

Ir lielie kruīza kuģi, kuros pasažieri ceļo pa noteiktu, atstrādātu maršrutu 20-stāvu augstceltnē kopā ar citiem 5000 cilvēkiem...

Restorāns Bergs iekļauts Eiropas Top 100

Bergs kļuvis par pirmo restorānu Latvijā, kas iekļuvis portāla „The European 50 best restaurants” Eiropas Top 100 labāko restorānu sarakstā. Top 100 restorānu sarakstā šogad iekļauti tādi pasaulē prestiži restorāni, kas komentārus neprasa - Nobu Lon

Bagātīgajā itāļu virtuvē īpaši svarīgi ir svaigi produkti

Itālijas virtuves raksturīgākais produkts ir pasta, makaroni visdažādākajās formās un krāsās. Tos gan jau sen vairs neražo tikai ar rokām, bet vēl tagad Itālijā vietām iespējams iegādāties rokām gatavotu pastu. Cits raksturīgs produkts ir Parmas š

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.34379411sec.