garša.

Apskatām 721 - 760 no 2358 vārdam 'garša'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Gulbenes novada TIC,

Skyline Bar,

Le Dome,

Jurmala Golf Club & Hotel,

Limbažu TIC,

View Restaurant & Lounge,

Raunā atvērts pašapkalpošanās veikals

Ģimenes uzņēmumā „Siera ražotne”, kas Raunas novadā ražo beramos sierus un Mājas makaronus, atvērts pašapkalpošanās veikals...

Vīnzinis iesaka – Top 5 vīni pavasara sezonai

Iestājoties pavasarim un vasarai, arī mēs vairāk vēlamies baudīt vieglākus vīnus, kas ir atsvaidzinoši siltajā laikā un atspoguļo mūsu noskaņojumu...

Restorāns «STAGE 22» iepazīstina ar vasaras terases ēdienkarti

Restorāns Stage 22 specializējas Baltijas virtuvē ar vietējo garšu elementiem, kas ļauj izzināt reģiona īpašās garšas un produktu tekstūras...

Apbalvoti «GEMOSS» granta konkursa uzvarētāji – trīs veselīgu un inovatīvu pārtikas produktu ideju autori

Konkurss noslēdzās 19. maijā, kad žūrija apbalvoja trīs izcilāko ideju autorus...

Ventspilī notiks Piektdienas vakara pastaiga «Kustība»

21. maijā Piektdienas vakara pastaigā aicinām izkustēties un izstaigāt pilsētu...

Bezalkoholisko dzērienu ražotājs «LYRE’s» novērtēts 100 miljonu britu mārciņu apmērā

Zīmols LYRE’s tikai divus gadus atpakaļ sācis iekarot globālo dzērienu tirgu, bet jau izcīnījis vadošās pozīcijas bezalkoholisko alkohola atdarinājumu segmentā...

Auto aksesuāri, kas padarīs ceļošanu vasarā ērtāku

Ceļošana ar auto arī šovasar solās būt visaktuālākais un drošākais atpūtas veids...

Trīs populārākie Latvijas iedzīvotāju ēšanas netikumi un kā tos uzveikt

Latvijas iedzīvotāji arvien vairāk uzmanības velta savam uzturam, un šobrīd jau 65% sabiedrības uzskata, ka ēd veselīgi...

Hektārs brančam Dobelē ceriņu ziedēšanas laikā

Maijs - perfektākais laiks braucienam uz Dobeli - Latvijas saulaināko pilsētu, kur ceriņi plaukst un sākt smaržot visagrāk...

Signe Meirāne: Vai sācies Latvijas pārtikas produktu «zelta laikmets»?

“Rimi Gardēde”, izsmalcinātu garšu eksperte Signe Meirāne pauž viedokli par to, kādēļ izvēlēties vietējo ražojumu...

Trīs gardas idejas īpašajām Māmiņdienas brokastīm

Maija sākumā, svinot Māmiņdienu, īpaši novērtējam rūpes un maigumu, ko mūsu mammas mums izrāda, tāpēc vēlamies viņas palutināt...

Darbu sāks viesnīcas «Grand Hotel Kempiski» «STAGE22» jumta terases restorāns

Pieczvaigžņu luksusa viesnīca Grand Hotel Kempinski Riga, un tās 8. stāva jumta terases restorāns STAGE 22, ir gandarīti par iespēju atkal atvērties plašākai publikai...

15. maijā norisināsies «Pavasara stādu tirgus Rundāles pilī»

Tā būs iespēja meklēt un noskatīt jaunumus, atrast sen kārotus augus vai dārza dekoratīvos elementus, ar ko papildināt sava dārza stādījumus...

4. maijā Sietiņiezī notiks Baltā galdauta tirdziņš

Atzīmējot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, Kocēnu novada pašvaldība aicina 4. maijā no plkst. 10.00 līdz plkst. 14.00 doties uz Sietiņiezi, kur norisināsies Baltā galdauta tirdziņš...

Laiks bērnam pašam gatavot brokastis: 3 recepšu idejas

Bērni jau no mazotnes jāradina ēst brokastis.  Kad ir īstais brīdis uzticēties un ļaut bērnam pašam tās gatavot...

Sēklu maizes klaips uz balta galdauta: «Gemoss» vadītājas Ievas Treijas recepte

Maijā, kad svinam Latvijas neatkarības atjaunošanai veltītos baltā galdauta svētkus, mums būs iespēja galdā likt sātīgu un veselīgu maizes klaipu...

Gruzīnu tradicionālā virtuve – bez piemērota vīna neiztikt

Tagad, kad pasaules iepazīšana joprojām ir ierobežota, mēs varam ļauties ceļojumam garšas pasaulē...

Vitamīnu bumba šķīvī: kā likt organismam sasparoties pavasarī?

Tā sauktais pavasara nogurums pēc ziemas sezonas piemeklē daudzus, un roka tā vien stiepjas pēc uztura bagātinātājiem, jo lielākoties pēkšņo enerģijas trūkumu un nomāktību norakstām uz vitamīnu trūkumu...

Pieci soļi, kā stiprināt emocionālo līdzsvaru pandēmijas laikā

Saikne ar dabu dažādās tās formās ir svarīgs emocionālā līdzsvara avots Latvijas iedzīvotājiem šajā Covid-19 pandēmijas periodā...

Gardumi no Latgales tieši uz mājām

Ieskaties apkopojumā ar Latgales uzņēmējiem un saimniecībām, kuri savus izlolotos produktu piegādā visā Latvijā...

Atver kafejnīcu savas mājas pagalmā

Vai tavas kūkas ļauj aizsprukt no ikdienas un lūko pēc svētkiem? Vai biezzupā paukšķ dārza garša un veselība...

Pērn Latvijā pārdoti vairāk nekā 1,6 miljoni Gruzijas vīna pudeļu

Pērn Latvijā tika pārdoti vairāk nekā 1,6 miljoni Gruzijas vīna pudeļu, kas liecina, ka sabiedrībā Gruzijas vīns guvis arvien lielāku atzinību...

«Gold&Green®» - jauns augu izcelsmes superprodukts Latvijas tirgū

Gold&Green® ir Somijā radīta un patentēta augu izcelsmes produktu līnija, kas izceļas ar vērtīgu, veselībai tik nepieciešamo, uzturvielu - proteīnu, šķiedrvielu un dzelzs daudzumu...

Krāslavas Amatniecības centra tematiskās darbnīcas piedāvās meistarklases un gatavus produktus

Pateicoties projekta Nr. ENI-LLB-1-016 BELLA CULTURE atbalstam top Krāslavas Amatniecības centrs. Centrs atrodas vienā no...

Baltijā tiks atvērts pirmais muzejs, kuru nevar ieraudzīt - «Muzejs tumsā»

Pēc projekta autora Maksima Mihejeva teiktā, šis ir pirmais interaktīvais muzejs Baltijā, kur tumsā apmeklētājiem būs iespēja iziet ārpus ierastās pasaules uztveres...

Virtuve top labāka: knifi par mazāk nekā 4 eiro

Katrs trešais Latvijas iedzīvotājs atdzīst, ka pēdējā gada laika mājās ēdienus gatavo biežāk nekā iepriekš...

Pēc skursteņkūkām uz barona fon Etingena zirgu stalli

Saldā kanēļa smarža vilina piestāt pie nelielas pārvietojamas ceptuvītes Kalkūnes centrā kādreizējā barona fon Etingena īpašumā...

Visit Estonia: Sieviešu skaistums un spēks Igaunijā

Sieviešu maigums, skaistums, mātišķais pieskāriens mūsu dzīvi padara krāsainu un visnotaļ skaistu, tomēr sirdī sievietes ir arī tik spēcīgas , ka spēj vadīt gan valsti, gan būt ļoti īpašas un izslavētas savā arodā...

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

Termoss vai termokrūze: kas labāk der pārgājienam? Un viena pārbaudīta siltā dzēriena recepte

Latvijā dzīvojošajiem ir paveicies, jo, lai arī joprojām atrodamies ārkārtas stāvoklī, mūsu kustības brīvība nav ierobežota vismaz dienas laikā...

Valmiera ir noslēpumaina vieta gardēžiem

Lai gan valstī noteiktie ierobežojumi un situācija pasaulē kopumā būtiski ietekmējusi gan ceļošanas iespējas, gan tikšanos klātienē...

Pasaules trends ienāk Latvijā – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi

Dzērienu kultūrā parādījies jauns trends – bezalkoholiski stipro dzērienu atdarinājumi, kas imitē ierastās garšas un rada sajūtu, kā dzerot oriģinālo dzērienu...

Epidemiologi Latvijā prognozē vismaz mēnesi ierobežojumos

Epidemiologu aprēķinātais Covid-19 infekcijas reproduktivitātes koeficients Latvijā šobrīd ir 0,91, un tas nozīmē, ka 100 saslimušo inficē 91 citu cilvēku...

Igaunijā ziņo par diviem nāves gadījumiem pēc vakcinēšanas

Trīs nedēļu laikā Igaunijā “Pfizer/BioNTech” vakcīnu saņēmuši 18 275 cilvēki...

Covid-19 pandēmija nav mazinājusi interesi par zaļo dzīvesveidu

Noslēdzoties 2020. gadam, starptautisko pētījumu aģentūras Globe Scan aptaujā secināts, ka pandēmija un bažas par veselību nav mazinājušas interesi par vides jautājumiem, tomēr populāri ir tikai viegli īstenojami risinājumi, kas neprasa lielus

Aptauja: 95% Latvijas iedzīvotāju mēdz našķēties starp galvenajām ēdienreizēm

Ziemassvētku brīvdienas un gada nogale kopumā daudziem asociējas ne vien ar īpašu ģimeniskuma sajūtu, bet arī bagātīgāk klātu galdu un dažādiem kārumiem...

Kā uzlabot atmiņu? Iesaka speciālisti

Kas ietekmē mūsu atmiņas spējas un kā varam paši tās uzlabot ar vienkāršām ikdienas aktivitātēm?...

Piparkūku garšvielu noslēpums un citi svētku našķi

Piparkūkas ir viens no senākajiem un iecienītākajiem Ziemassvētku našķiem, kas savu popularitāti saglabā arī mūsdienās...

Jānis Kaļķis: Kā izvēlēties vīnu vakariņām un svētku galdam?

Jānis Kaļķis, Latvijas Vīnziņu asociācijas prezidents dod padomus, kā izvēlēties vīnu svētku vakariņām un neapjukt pie plašā sortimenta klāsta...

Kā gardi baudīt svētkus, nenodarot pāri veselībai?

Daudzās ģimenēs svētku galdā tiek celti vairāku ēdienu veidi, kas nereti ir “smagi” un ļoti sātīgi...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.9174521sec.