Receptes.

Apskatām 81 - 110 no 110 vārdam 'Receptes'

Vēlot priecīgus Ziemassvētkus un jaudīgu zirga gadu, Travelnews.lv sveic svētkos

Šī gada nogalē mums ir paveicies ar brīvdienām, jo Ziemassvētki, Vecgada vakars un Jaungada...

Īpaši Travelnews.lv - brūkleņu parfē recepte no Ambiente šefpavāra krājumiem

Vecrīgas viesnīcas Konventa Sēta restorāns Ambiente ir izmeklēts jūgendstila restorāns...

Wellton Elefant Hotel restorāna šefpavāre iesaka piemērotus ēdienus 18. novembra svinībām

Turpinot valsts svētku nedēļas rakstu sēriju, tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv uz sarunu aicināja...

Ko pasniegt Neatkarības dienas svētku galdā, idejas sniedz Hotel Dinaburg restorāna vadītāja

Visiem zināms, ko likt galdā Lieldienās, Līgo svētkos un Ziemassvētkos, tomēr ne visiem ir idejas par galda klāšanas...

Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā

Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...

Aicinām restorānus un kafejnīcas piedalīties otrajā Gastronomijas festivālā

Šogad no 31. augusta līdz 8. septembrim notiks otrais Gastronomijas festivāls, kurā ir aicināti piedalīties...

Lieldienu recepte no Tavernas pūra - Raibais zaķu laika kārtojums

Par godu Lieldienām tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā recepti svētku galdam...

Travelnews.lv apkopojis lielā olu krāsošanas konkursa receptes

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir apkopojis lasītāju iesūtītās receptes olu krāsošanas konkursam...

Caviar Club šefpavārs: Dažādu lapu salāti ar apsvilinātu, olīveļļā izturētu tunci un bez čaumalas vārītu olu

Baltic Beach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs...

Caviar Club šefpavārs: Baltvīnā tvaicēta menca ar cukurzirņu biezeni

Turpinām informēt par Lieldienu ēdienu receptēm, ko piedāvā Baltic Beach Hotel restorāna...

Caviar Club šefpavārs: Truša kāja sautēta baltvīnā ar olīvām, pasniegta ar saceptiem penne makaroniem

Tuvojoties Lieldienām, Baltic Brach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis piedāvā receptes...

Konkurss: Gatavosimies lielajai olu krāsošanai kopā

Dalies ar savu olu krāsošanas recepti, noslēpumu vai padomu un laimē Travel RSP dāvanu karti Lieldienu braucienam...

Recepte: Tavernas kabaču zupa gavēņa laikam

Ir sācies 40 dienu ilgs gavēņa laiks, kad iespējams daudzi, atsacīsies no dažādiem pārtikas produktiem. Latviešu tradicionālo ēdienu...

Kā pasaulē cīnās ar paģirām: brīnumlīdzekļu ABC

Jaunā gada sagaidīšanas svinības tuvojas milzīgiem soļiem, un pienācis pēdējais brīdis, lai sarūpētu receptes paģiru mazināšanai...

Zivju restorāns Le Dome dalās pieredzē, lai ēdiens būtu tik īpašs kā restorānā

Ziemas saulgrieži jau klauvē pie durvīm, un ikvienā ģimenē tiek plānots, ko celt svētku galdā un jūtamas rūpes par īpašu svētku noskaņu...

Leģendārā konfekte ''Serenāde'' svin 75 gadu jubileju

Tradīcijām senākā šokolādes fabrika AS "Laima" leģendārās konfektes Serenāde 75 gadu jubilejā papildina produktu portfeli ar jaunumu...

Ko ziemā baudīt virs Rīgas jumtiem - Skyline bārā

Vienīgais kokteiļu bārs debesīs ar labāko skatu pilsētā atrodas Radisson Blu Hotel Latvija 26. stāvā, Elizabetes ielā 55. Turpinot rudens noskaņu...

Gastronomijas festivāls pārsteidz gardēžus

Rīgā notiek Gastronomijas festivāls, kurā vairāk nekā 40 Rīgas restorāni, kafejnīcas un bāri piedāvā nebijušas akcijas un pārsteigumus...

8. martā pārsteidz mīļoto ar paša radītu kulinārijas brīnumu

Šī nedēļa ir Sieviešu dienas zīmē, un kādēļ gan nepalutināt savu sirdsdāmu ar paša gatavotām vakariņām...

Divas idejas, kā izmantot neapēstās svētku piparkūkas

Svētki pagājuši, bet cepumu traukā joprojām kalst pašu ceptās un sadāvinātās piparkūkas. Lūk, divas idejas, kā pagatavot garšīgus saldos no...

Gavēņa laikam: domu grauds un ēdiena recepte katrai dienai

Sākot ar Pelnu trešdienu līdz pat Klusajai sestdienai, mājas lapā būs pieejams kalendārs Gavēņa laikam...

Iepazīsti Rīgas rātskungu dzīvi

Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja Kolonnu zālē ceturtdien, 24.02.2011 plkst. 16.00 notiks pasākums Pēcpusdiena Rīgas rātskunga...

Helovīns iekaro pasauli

Klusi un pakāpeniski Helovīna svinēšana visā pasaulē kļuvusi par salīdzinoši atzītiem svētkiem. Katrā ziņā brīnīšanās jau kļuvusi mazāka, kad Helovīna vakarā...

Kalniešu spēles Siguldā jeb jautrākās brīvdienas pēc skotu receptes

28.08.2010 Siguldā atgriežas Kalniešu spēles (Highland games). Pirmās Latvijas Kalniešu spēles norisinājās...

Rīgā notiks starptautiskas pavāru sacensības

15. starptautiskajā pārtikas izstādē “Riga Food 2010” 09.09.2010 norisināsies jau trešās starptautiskās atklātās pavāru sacensības...

Grieķijā ir cieņā tradicionālā virtuve

Grieķijā atkal ir lielā cieņā tradicionālās virtuves receptes un visā valstī šefpavāri atgriežas pie senām receptēm, pārvēršot tās...

Spānijas interneta vietne piedāvā jaunas iespējas

Spānijas oficiālā tūrisma mājas lapa Spain.info ir atjaunojusi savu interneta vietni. Piemēram, sadaļā “Gastronomija” tūrists var iegūt nopietnu informāciju par spāņu virtuvi dažādos reģionos. Spāņu nacionālais ēdiens ir cepts trusis un Spain.inf

Vidzeme - muzeju nakts pasākumi
Šokolādes festivāls izsludina dalībnieku atlasi

Portugāles pilsētā Obidušā, kas atrodas 70 kilometrus uz ziemeļiem no Lisabonas, nākamgad no 14. līdz 24.februārim notiks Sestais Starptautiskais šokolādes konkurss. Programmā paredzēti visdažādākie pasākumi pieaugušajiem un bērniem, un prota

Emirātos aizliedz ūdenspīpes

Apvienotajos Arābu Emirātos, Rasa al Haimas emirātā varas iestādes aizliegušas sabiedriskās vietās smēķēt ūdenspīpes. Aizliegums attiecas arī uz pludmalēm un parkiem. Kaljans jeb ūdenspīpe turpmāk būs atļauts tikai tējnīcās un kafijas veika

Atpakaļ

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.73047996sec.