jaunā ēdienkarte.

Apskatām 81 - 120 no 264 vārdam 'jaunā ēdienkarte'

Restorāns «Bibliotēka No1» atgriežas ar jaunu konceptu un interjera dizainu

Viens no Latvijas labākajiem restorāniem – Bibliotēka No1 pēc rekonstrukcijas atgriezies ne...

7 SPA vietas, kur Latvijā harmoniski sagaidīt Lieldienas

Pavasaris ir laiks, kad mostas daba un ziedēt sākam arī mēs paši. Ir īstais laiks palutināt sevi pēc...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Mostas daba un no ziemas miega mostamies arī mēs - aizvien vairāk ielās redzami skrējēji un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Restorānā «Light House Jurmala» viesus priecēs jaunā pavasara ēdienkarte - Foto

20 bildes. Restorāna «Light House Jurmala» šefpavārs Fjodors Kasatkins viesiem sagatavojis pavasarīgu jaunās sezonas ēdienkarti...

Valmierā atklāj jaunu un gaumīgu kultūrtelpu

Jaunā telpa ne vien mūsdienu Latvijas garšu baudīšanai, bet arī dažādām mūsdienu Latvijas...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

Siguldā notiks tradīcijām bagātākās un senākās kalnu slēpošanas sacensības Latvijā

Siguldas Pilsētas trasē notiks "Siguldas kauss 2019" kalnu slēpošanā un snovbordā, kas ir...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Sveiciens pavasara pirmajā mēnesī, ko senie latvieši dēvējuši par sērsnu mēnesi! Gluži kā aiz...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Durvis vērs nebijuša koncepta restorāns - godīgas cenas restorāns «ATVĒRTS»

Februāra pirmajās dienās durvis vērs Baltijā pirmais godīgo cenu koncepta restorāns, kurā...

Cēsīs aicina baudīt dažādus ziemas priekus (video)

Cēsis aicina iedzīvotājus un pilsētas viesus baudīt sniegoto Cēsu pilsētas panorāmu, paveroties uz...

Kā laika gaitā mainījušās ceļošanas tendences ar bērniem?

Apstākļi ceļojumiem kopā ar bērniem vēl nekad nav bijuši tik labvēlīgi, ka tagad, apgalvo Lonelyplanet.com eksperti...

Tukumā ir sācies Patriotiskās garšas mēnesis

Novembris Latvijā pēdējos gados jau iesaukts par Patriotu mēnesi. Savukārt ēdinātāji, kas nolēmuši...

Travelnews.lv iesaka: 7 apskates vērti pasākumi nedēļas nogalē

Sācies novembris, ko latvieši izsenis dēvējuši par salnas mēnesi. Aizvien biežāk gribas tērpties siltākās...

Restorānā «Stage 22» tiek atklāta jauna sezonas ēdienkarte

Pēc veiksmīgi aizvadītas vasaras sezonas, viesnīcas pavāru komanda un restorāna vadība ir nākusi klajā ar ideju...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Mamma Pasta» direktores Olgas Buhalovas

2018. gada 4. oktobrī itāļu restorānam "Mamma Pasta" Vecrīgā apritēja divi gadi un to vada direktore Olga...

Viesnīcā «Baltic Beach Hotel» norisināsies grandiozs pasākums «Saulainā Nakts»

12. oktobrī Majoros, “Baltic Beach Hotel” teritorijā notiks vērienīgais “Saulainā Nakts” festivāls. Pasākumā paredzēta...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Bellevue Park Hotel Riga» direktores Ievas Ozolas

Katra vadītāja veiksmes atslēga ir kopīgs mērķis, ko skaļi definē kopā ar komandu. Mūsu viesnīcā ir izteikts komandas darbs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola

Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...

Mežaparka zaļajā oāzē izveidots jauns restorāns visai ģimenei

Beidzot ir vieta, kur iegriezties ar visu ģimeni pēc aktīvas atpūtas vai pastaigas pa Mežaparku...

Jau septembrī Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde «Riga Food 2018»

No 5. līdz 8. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

Uz ideālu nedēļas nogali aicina Pērnava

Pērnava, ko dēvē arī par Igaunijas vasaras galvaspilsētu, ir lielisks galamērķis laiskām SPA...

Hotel Bergs ar īpašiem pasākumiem atzīmēs piecpadsimt gadu jubileju

Jūlijā viesnīca Hotel Bergs svin savu 15 gadu jubileju. Jubilejas mēnesī viesnīca Hotel Bergs...

Pētījums: bērni labprāt vēlas ikdienā ēst dārzeņus (video)

Gandrīz trešdaļa (31%) Latvijas iedzīvotāju kā nozīmīgāko aspektu produktu iegādē norāda to veselīgumu, analizējot...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

Arī Latvijā varēs baudīt Francijas garšas īpašos pasākumos

Akcijā Francijas garša / Good France, kura šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 2018. gada 21.martā piedalīsies...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie AS «Skrundas muiža» valdes priekšsēdētāja Edgara Vizuļa

AS “Skrundas muiža” valdes priekšsēdētājs Edgars Vizulis gandrīz 10 gadus ir ceļā starp Skrundu un Rīgu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie dizaina viesnīcas «MaMa» direktores Ilzes Kikstes-Vaivaras

Jūrmalā meklējamās dizaina viesnīcas «MaMa» direktore Ilze Kikste-Vaivara saredz...

Valmierā uzstāsies mūziķi Goran Gora un Alise Joste

Valmiermuižas alus virtuvē 26.oktobrī un 2.novembrī uzstāsies Goran Gora un Alises Joste...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Ķīpsalā durvis vēris jauns «Hercogs» - Fabrikas restorāna vietā

Ķīpsalā atrodošā Fabrikas restorāna (Balsta dambis 70) telpās no septembra sācis rosīties jauns restorāns... window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isTopEq

Informēs par Baltijas nozīmīgāko pārtikas nozares notikumu – izstādi «Riga Food 2017»

28. augustā notiks “Riga Food 2017” preses konference, kurā informēs par izstādes plašo piedāvājumu un daudzveidīgo programmu, pavāru un...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.72489095sec.