pavārs.

Apskatām 961 - 1000 no 1089 vārdam 'pavārs'

Restorāna Bergs šefpavārs stažējās pie izcila Francijas virtuves meistara

Viesnīcas Hotel Bergs šefpavārs Kaspars Jansons mēneša garumā papildināja savu pieredzi pie...

Zivju restorāns Le Dome garšīgi uzsācis savu trešo rudens sezonu

Trīs gadi ir laika posms, kurā restorāns iepazīst savus klientus un iemanto uzticību. Mēs esam pateicīgi...

Labos restorānos smaržo jeb kādas ir laba restorāna pazīmes

Ik dienas nacionāli un globāli atveras pa kādam jaunam restorānam. Vēlēšanās izmēģināt ko jaunu vienmēr...

Jauna tendence restorānu biznesā: Latvijas tirgu iekaro uzbeku virtuve

Pieaugot interesei par Vidusāzijas valstu kultūru, Latvijā arvien populārāka kļūst arī šo valstu virtuve...

«Riga Food 2011» – īpašs notikums gan profesionāļiem, gan katram gardēdim

16. starptautiskā pārtikas izstāde “Riga Food 2011” notiks no 7. līdz 10. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

1.septembrī tiks gatavota garākā sviestmaize Rīgā

1.septembrī "Zinību dienas svētku Nīcgales ielā" ietvaros Valsts SIA "Rīgas pārtikas ražotāju vidusskolas" sporta laukumā, skolas...

«Riga Food» noskaidros 2011.gada Latvijas labāko pavāru un pavārzelli

8.septembrī notiks konkurss „Latvijas pavārzellis 2011” un 9. septembrī - “Latvijas 2011.gada pavārs”...

Mammadaba vēstniecībā – teātris, joga, tekstilapstrāde un nūjošana

Lai aicinātu pilsētniekus un Rīgas viesus doties dabā, aizmirst ikdienu un smelties enerģiju mežu svaigajā gaisā...

Dikļu pils rīko vērienīgus dārza svētkus - Foto

48 bildes. 14.08.2011 Dikļu pils aicināja uz dārza svētkiem. Par viesu labsajūtu rupējās Dikļu pils kolektīvs, TDA Gauja, šefpavārs Valters Zirdziņš un...

Aicina uz gadskārtējo izstādi-gadatirgu Izvēlies Piebalgu!

13. augustā Jaunpiebalgā jau sesto reizi notiks izstāde-gadatirgus Izvēlies Piebalgu! Uz gadatirgu aicina...

«Lielā Ēdamiela» viesojas Kuldīgā

Populārais pasākums "Lielā Ēdamiela" šonedēļ viesosies Kuldīgas pilsētas festivālā "Dzīres Kuldīgā" - svētku apmeklētāji Pilsētas laukumā...

Kannu kinofestivālā noslēguma vakariņās ēd mālos ceptus kartupeļus

64. Kannu kinofestivāla noslēguma vakariņās festivāla žūrija ēda baltajos mālos ceptus jaunos kartupeļus ar...

Nedēļas nogales pasākumu kalendārs: Jūras un Zvejnieku svētki

Jūras svētki, jeb, kā tos arī dēvē - Zvejnieksvētki, tiek svinēti Latvijā ik gadu, jūlija 2. sestdienā. Arī šogad...

Baltijas valstu restorāni iekļūst labāko Eiropas restorānu TOP 50

Top 50 labāko Eiropas restorānu sarakstā portālā The European 50 best restaurants sāk iekļūt arī Baltijas...

Turcijā tika atklāta jauna viesnīca Rixos Downtown Antalya

Viesnīca Rixos Downtown Antalya (pie pasaulslavenās Konjalti pludmales) atvēra savas durvis tūristiem...

airBaltic samazina cenas savlaicīgai biļešu iegādei biznesa klasē

airBaltic ir pirmā hibrīdā modeļa aviokompānija pasaulē, kas ievieš progresīvo cenu struktūru biznesa klasē...

Čārlija Čaplina filmu vakars Dikļu pils vasaras terasē

2011.gada 8. jūlija vakarpusē no plkst. 19:00 Dikļu pils vasaras terasē Čārlija Čaplina filmu vakars, kurā tiks demonstrētas labākās un...

Ar pasākumu Jēkabpilī savu piecu gadu jubilejas turneju uzsāks «Lielā Ēdamiela»

Pasākums "Lielā Ēdamiela”, kas ieguvis savu popularitāti kā neparastu ēdienu un našķu iepazīšanas...

Nīcas novada Tradīciju dienās piedāvās daudzveidīgas aktivitātes

Aktīvi līdz 1.jūlijam notiek pieteikšanās dalībai Nīcas dārzu dienā, kas 10.jūlijā notiks novada Tradīciju dienu...

Ir atklāts balsojums par īpašo Rīgas kokteili

2011.gada 9.jūnija pievakarē ar skaļām ovācijām un augstu emocionālo pacēlumu noslēdzās konkursa „Rīgas kokteilis” pirmā kārta...

Relaks Tūre: Piedzīvojums ar 100 kilometriem Čīles sirdī - VI daļa

Ar piedzīvoto Andu kalnos Travelnews.lv lasītājus turpina iepazīstināt Hardijs Madzulis, Relaks Tūre vadītājs...

Rīgai beidzot arī būs savs kokteilis

Rīgai kā sevi cienošai pilsētai ir pašai savs karogs un ģerbonis, tās vēsturi un vērtības raksturojoši suvenīri, neskaitāmi apskates...

Relaks Tūre: Pasaule To vēl nav redzējusi - III daļa

Ar piedzīvoto Andu kalnos Travelnews.lv lasītājus turpina iepazīstināt Hardijs Madzulis, Relaks Tūre vadītājs, kurš devās 100 km zirga mugurā pa Andu kalniem...

Darbu atsākusi Dikļu pils vasaras terase

Kopš pagājušās piektdienas darbu uzsākusi Dikļu pils vasaras terase. Šogad pils šefpavārs Valters Zirdziņš viesiem ir sagatavojis dažādus kulinārus pārsteigumus...

Naukšēnu jērs Dikļu pils vasaras terasē

Meklējot iespēju papildināt Dikļu pils vasaras terases ēdienkarti ar kvalitatīvu vietējo jēru, pils šefpavārs Valters Zirdziņš nonāca līdz...

Izcili Latvijas steiki Dikļu pils vasaras terasē

Pāris mēnešus atpakaļ, vienā no laikrakstiem publicētajā intervijā ar Dikļu pils šefpavāru Valteru Zirdziņu, viņš izteicās, ka...

Strenčos notiks Gaujas Plostnieku svētki

2011.gad 21.maijā Strenčos notiks nu jau 14.Gaujas Plostnieku svētki. Plostu siešana sāksies jau 18.maijā, bet dienu vēlāk...

Lidsabiedrības airBaltic biznesa klases ēdienus prezentē Mārtiņš Rītiņš - Foto

Fotogalerijā: 20 bildes. Lidsabiedrība airBaltic un šefpavārs Mārtiņš Rītiņš prezentē biznesa klases ēdienus...

Ar laivu braucienu un Gardēžu pikniku atklās Valmieras vasaras tūrisma sezonu

2011.gada 7.maijā atklās Valmieras un apkārtnes vasaras tūrisma sezonu...

Aicina laivu brauciens un Gardēžu pikniks Valmieras pusē

Ar laivu braucienu un Gardēžu pikniku atklās Valmieras un apkārtnes vasaras tūrisma sezonu...

Četras dienas Rīgā varēs pusdienot gaisa restorānā

No 15. līdz 19. jūnijam Rīgā, pie Rātslaukuma pilsētas iedzīvotājiem un viesiem būs iespēja piedalīties līdz šim Latvijā nepieredzētā notikumā...

Valmieras Gardēžu piknikā - īpaša sparģeļu ēdienkarte un alus ēdieni

Valmieras un tās apkārtnes vasaras tūrisma sezonas atklāšanas pasākuma Gardēžu piknikā Dikļu pils piedāvās...

airBaltic uzlabo biznesa klasi

Latvijas nacionālā aviokompānija airBaltic turpina uzlabot biznesa klases pakalpojumu un piedāvā pievilcīgas cenas biznesa klases pasažieriem...

Aicina atpūsties un svinēt Lieldienas Rūmenes muižā

Kopā ar ģimeni doties ārpus pilsētas, lai baudītu svētku dienu un lauku eleganci, rotaļas un vienreizējas pusdienu pakodas Rūmenes muižā...

Gavēņa laikam: domu grauds un ēdiena recepte katrai dienai

Sākot ar Pelnu trešdienu līdz pat Klusajai sestdienai, mājas lapā būs pieejams kalendārs Gavēņa laikam...

Restorānā Provansa četras Francijas dienas un ne tikai

Ar sparģeļu sezonas atklāšanu, franču klasiskajiem ēdieniem un attiecīgi pieskaņotiem vīniem restorāns Provansa šonedēļ atklāj...

Šefpavārs Ēriks Dreibants atklāj laba laika pavadīšanas telpu «Viesistaba Kazarmās» - Foto

Fotogalerijā: 40 bildes. 16.03.2011 Jēkaba kazarmās ir atvēries jauns un interesants projekts...

Venden dabīgais minerālūdens būs pieejams airBaltic lidmašīnās

No 01.03.2011 Latvijas vadošais dabīgā ūdens ražotājs «Venden» nodrošina dabīgo minerālūdeni...

Londonā atklāta viesnīca W

Viena no visstraujāk augošajām viesnīcu ķēdēm pasaulē W Hotels worldwide paziņojusi par jaunas viesnīcas atklāšanu Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā. Viesnīca, kas...

airBaltic saņem 1000 pieteikumu Ēnu dienai un piedāvās tiešsaistes vakances

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic piedalās Ēnu dienā 2011 un ir pirmā kompānija Ēnu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.06664515sec.