šefpavārs.

Apskatām 121 - 160 no 753 vārdam 'šefpavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

«Grand Hotel Kempinski» Riga prezentē Ziemassvētku ēdienkarti

Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga norisinājās Ziemassvētku piecu kārtu ēdienkartes prezentācija...

LRB: Aicinām valdību nekavējoties lemt par valsts atbalstu viesmīlības nozarei

Latvijas Restorānu biedrība (LRB) vēršas pie valdības, lai aicinātu nekavējoties lemt par valsts atbalsta pasākumiem ēdināšanas nozares uzņēmumiem

Šefpavārs Tomass Godiņš Krāslavā nodod latgaliešiem pavārmākslas noslēpumus

Vadot savu uzņēmumu, ir svarīgi nepārtraukti attīstīties: interesēties par nozares jaunākajām tendencēm, uzlabot darbības kvalitāti, papildināt savu piedāvājumu...

Novada Garša noslēguma pasākums – prasmes, pieredze un uzvaras

Ar piesātinātām diskusijām, pavāru konkursiem un produktu kvalitātes testēšanu, Hanzas peronā Rīgā aizvadīts ikgadējais...

2. un 3.oktobrī baudām rudens garšu Tukuma pusē - Kurzemes pievārtē!

Mājas kafejnīcu dienas Kurzemes pievārtē 2. un 3.oktobrī aicina izgaršot rudeni Tukuma pusē. Izgaršot rudeni aicina gan garā Tukuma piekraste...

1.10.2021 Hanzas peronā notiks gadskārtējais konkurss Latvijas Gada pavārs!

1.10.2021 Hanzas peronā notiks gadskārtējais konkurss Latvijas Gada pavārs!

Atklāj labāko, ko piedāvā Tallina

Pavisam nesen medijos izskanēja, ka Tallina, salīdzinājumā ar Rīgu, ir krietni pievilcīgāks, atraktīvāks un aizraujošāks galamērķis ārzemju tūristu un viesu vidū...

«Grand Palace Hotel» jauns šefpavārs

Rīgas viesnīca “Grand Palace Hotel” 5* nāk klajā ar labām ziņām...

Zvaigznes virtuvē – kuras slavenības prot lieliski gatavot?

Tomēr ir zvaigznes, kas pārsteidz ne tikai ar brīnišķīgu balsi vai aktierprasmēm, bet arī ar zināšanām kulinārajā mākslā...

Pavāru labākās receptes uzzini virtuves sarunās «Riga Food» viesistabā

9. un 10. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food 2021” Ķīpsalā būs atvērtā tipa virtuve un omulīgi iekārtota viesistaba...

Tukuma pusē jūlija izskaņā gaidāmi raibi notikumi

Neiztrūkstoši piedāvājumā arī romantiskie saullēkta un saulrieta laivu braucieni Ķemeru tīreļa purva ezeros...

Travelnews.lv apmeklē Gundegas Dūdumas personālizstādes «Viva la Vida» atklāšanas pasākumu «Grand Hotel Kempinski Riga»

“Viva la Vida” pasākuma atklāšana notika 2021.gada 14.jūlijā. Spilgto, sulīgo un kaislīgo mākslas darbu izstādes atklāšanai bija izvēlēta lieliska vieta...

Nākotnē Itālijas «Dolce Vita» varēs izbaudīt greznos nakts vilcienos

Drīz Itālijas viesi varēs izbaudīt Itālijas Dolce Vita jeb saldo dzīvi arī uz sliedēm – uz Treno della Dolce Vita jeb Dolce Vita vilciena klāja...

Adrijas jūras piekrastē Horvātijā tiek atvērts Hilton kūrorts

Hilton, Horvātijas Adrijas jūras piekrastē, atvēra kūrortu un spa Hilton Rijeka Costabella Beach. Naktsmītne atrodas starp Opatijas...

«Grand Hotel Kempinski Riga» izsludina koncertus kopā ar talantīgo mūziķu pāri Andreju Osokinu un Katrīnu Gupalo

Koncertstāstu cikls ‘Ceļojums’ ietvaros, esam gandarīti izziņot divus jaunus koncerta datumus, koncertiem, kurus COVID -19 pandēmijas dēļ bijām spiesti atcelt...

Komanda no Latvijas strādā pie nebijuša kulinārijas projekta Baltijas mērogā

Šī gada rudenī veikalu plauktos parādīsies grāmata “Baltic Chefs”, kurā būs apkopotas 180 receptes no 90 atpazīstamākajiem Lietuvas, Latvijas...

Pilnībā atjaunotā viesnīca «Tallink City» apmeklētājiem durvis vērs 2021. gada 30. jūnijā

Pēc apjomīgiem atjaunošanas darbiem un par prieku apmeklētājiem tika izveidots pavisam jauns viesnīcas interjera dizains, papildinot to ar oriģinālām viesnīcas un pakalpojumu koncepcijām...

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons.

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons...

Par spīti krīzei tūrisma nozarē, durvis ver ekskluzīva dizaina viesnīca Rigā - A22 hotel.

Ēka Rīgā, Ausekļa ielā 22 pārtop par elegantu 5* viesnīcu “A22 hotel” ar izsmalcinātiem numuriem, nelielu, bet elegantu sapulču telpu...

«Grand Hotel Kempinski Riga» jauns šefpavārs

Grand Hotel Kempinski Riga uzņem Havjeru Lopesu - viesnīcas restorānu jauno šefpavāru, kurš būs atbildīgs un pārraudzīs viesnīcas kulinārās zonas, tostarp jumta bāru un restorānu Stage 22, restorānu Amber, Lobby Lounge, Grand Bāru, apkalpošanu istabās

Kas izgudroja mūsu mīļākos našķus?

Lielākā daļa no mums var iztēloties ka šefpavārs vai uzņēmējs bezgalīgi eksperimentē, lai izveidotu un atklātu perfektu sastāvdaļu simfoniju. Tomēr tādus pasaulslavenus ēdienus kā čīzburgerus, kartupeļu čipsus un kukurūzu pārslas ir izdevies paga

4. maijā Sietiņiezī notiks Baltā galdauta tirdziņš

Atzīmējot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, Kocēnu novada pašvaldība aicina 4. maijā no plkst. 10.00 līdz plkst. 14.00 doties uz Sietiņiezi, kur norisināsies Baltā galdauta tirdziņš...

Atļauja dota, taču daudzu Lietuvas restorānu āra terases neuzsāk darbību

Lai gan no 2021. gada 22. aprīļa Lietuvā darbu drīkst atsākt ēdināšanas uzņēmumu āra terases, ne visi restorāni un kafejnīcas steidz atsākt darbību...

Latvijā ienāk jauns ēdienu piegādes serviss «Five Star»

Lai apmierinātu patērētāju vēlmi baudīt smalkāko restorānu maltītes arī esošajos apstākļos, šomēnes pašmāju tirgū sevi pieteicis jauns ēdienu piegādes pakalpojumu sniedzējs Five Star...

Jaunpils pils svin 720 gadu jubileju

Jaunpils pils ir spējusi pastāvēt un saglabāt savu īpašo valdzinājumu septiņu gadsimtu garumā...

Lieldienu piedāvājumi «Baltvillā»

Arī šogad olas krāsosim un rūpēsimies par jūsu svētku galdu un jauku noskaņu– vai izvēlēsieties pasūtīt branču uz mājām, vai paviesoties viesnīcā...

Latvijas pārtikas ražotāji tiešsaistes diskusijā dalās pieredzē par produkcijas realizāciju

2021. gada 11. martā „Lauku ceļotāja” un Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padome (LOSP) rīkotā tiešsaistes diskusijā tikās 44 Latvijas uzņēmēji

Valmiera ir noslēpumaina vieta gardēžiem

Lai gan valstī noteiktie ierobežojumi un situācija pasaulē kopumā būtiski ietekmējusi gan ceļošanas iespējas, gan tikšanos klātienē...

Ziemassvētki bez stresa – septiņi padomi un recepte

Eglīte. Rotāšana. Dāvanas. Saiņošana. Svētku mielasts. Kad lai to visu paspēj?...

Rīgas restorāna «Laivu centrs» šefpavārs Dinārs Zvidriņš gatavo ēdienus līdzņemšanai - Foto

20 bildes. Rīgas restorāna «Laivu centrs» šefpavārs Dinārs Zvidriņš gatavo ēdienus līdzņemšanai...

«ATTA CENTRE» izveido virtuālo restorānu tīklu

ATTA piedāvā divus restorānus: “Osaka by ATTA” (Āzijas virtuve) un “Parma by ATTA” (Itālijas virtuve)...

«Rūme» ikvienam piedāvā nobaudīt street food

Šefpavārs Uvis Janičenko savā restorānā Rūme ikvienam pilsētniekam piedāvā nobaudīt street food...

Kuldīgā notiek Restorānu nedēļa

Kuldīgā notiek Restorānu nedēļa...

Kuldīga aicina uz Rudens Restorānu nedēļu

Kuldīga aicina uz Rudens Restorānu nedēļu...

Latvija ieņēma 14. vietu starp Pasaules labākajām pavāru komandām Tallinā

Latvija ieņēma 14. vietu starp Pasaules labākajām pavāru komandām Tallinā...

Cēsis aicina uz Rudens restorānu nedēļu 2020

Cēsis aicina uz Rudens restorānu nedēļu 2020...

Bauskas uzņēmēji sanāk kopā, lai mazinātu pandēmijas iespaidu uz tūrismu

Bauskas uzņēmēji sanāk kopā, lai mazinātu pandēmijas iespaidu uz tūrismu...

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa «Bocuse dOr» Eiropas atlasē

Latvija pirmo reizi piedalīsies Pasaules slavenākā pavāru konkursa “Bocuse d’Or” Eiropas atlasē...

«Rīgas balle» svin piecu gadu jubileju (video)

2020.gada 10.oktobrī piecu gadu jubileju svinēs viens no Latvijas spilgtākajiem kultūras notikumiem “Rīgas balle”...

Rīgas reģiona īpašā garša atrodama mazo ražotāju saimniecībās

Tieši mazie uzņēmēji un mājražotāji Baltijas nozīmīgākajā pārtikas izstādē “Riga Food 2020” Rīgas plānošanas reģiona...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.9611361sec.