šokolāde.

Apskatām 121 - 160 no 814 vārdam 'šokolāde'

Neparastas sastāvdaļas kafijas tasē: kā ierastajam dzērienam dot jaunu garšu?

Piens, karamele, rieksti, šokolāde – ja kafija rīkotu ballīti, šie draugi noteikti būtu ielūgti. Tās ir klasiskas garšu kombinācijas, kas pazīstamas un iecienītas visā pasaulē...

Tūrisma uzņēmēji sarūpējuši pārsteigumus Valmieras dzimšanas dienas svinībām

Virtuālās realitātes spēles, dāvanas pie pirkumiem, svētku grila ēdienkarte, īpašie Valmieras dzimšanas dienas gardumi, bezmaksas izstādes un...

Vasaras enerģijas eliksīrs – aukstā kafija

Arvien lielāku popularitāti iegūst aukstie kafijas dzērieni. Īpaši jau vasarā! Taču vai ledus latti tiešām var saukt par kafiju?...

Četri mīti par pastiprinātu svīšanu un kad meklēt speciālista padomu

Kamēr svīšana ir normāls fizioloģisks process, kas pastiprinās vien tad, ja sporto, dara fiziski smagu darbu vai iestājies karsts laiks, tikmēr cilvēki tam īpašu uzmanību nepievērš...

Vairāk kustību, mazāk sāls un citi padomi cīņai ar tūsku

Smagi plakstiņi rītos vai kājas, kas vakarpusē kļuvušas kā bluķi nav retas parādības – tūska var piemeklēt ikvienu...

Ceļvedis plašajā saldējumu pasaulē

Par spīti tam, ka saldējumu pagatavot ir vienkārši, tas nebūt nav vienveidīgs – šis našķis ir pieejams visdažādākajās formās...

Aivars Mackevičs: 10 atziņas par Spānijas kūrorta salu Maļorku Vidusjūrā

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv direktors Aivars Mackevičs 25.04.2022 sadarbība ar Latvijas tūrisma firmu «Atlantic Travel»...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – Lāzerparka «Shooter» saimnieks Deivis Jirgensons

Klāt vasara, kad esam noilgojušies pēc piedzīvojumiem, kas sniedz jaunas emocijas un priekpilnu kopā būšanu ar draugiem, ģimeni, kolēģiem vai skolas biedriem...

Iepazīstam pasauli: 4 padomi ceļojot ar pašiem mazākajiem

Vasara ir lielisks laiks, kad varam iepazīstināt ar ceļošanas prieku arī pašus mazākos ģimenes locekļus. Ceļošana ar maziem bērniem var būt gana satraucoša, jo...

Atvērtās dienas laukos Tukuma novadā

Sestdien, 4.jūnijā visā Latvijā un arī Tukuma novadā norisināsies apceļošanas un iepazīšanas pasākums “Atvērtās dienas laukos”...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Īstens garšu ceļojums Liepājā

Ja vēlies nobaudīt patiešām autentisku maltīti, tad Hoijeres krogs Liepājas interjera muzejā būs īstā vieta, kur to izdarīt...

Vercīgas viesnīcas restorāna-bāra «Stage 22» jaunais šefpavārs prezentē atjaunoto ēdienkarti

Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga restorāna-bārā Stage 22, kas atrodas viesnīcas 8. stāvā...

Muzeju nakts pasākumi Tukumā un apkārtnē 2022

Maija viducī, 14.maija vakarā šogad atkal ciemos aicina muzeji! Īpašie Muzeju nakts pasākumi ar vērienu norisināsies gan Tukumā, gan apkārtnē...

Reinis Reinfelds: Izvēloties alu, vairums skatās uz tilpumu un cenu

Tradicionāli pieņemts uzskatīt, ka alus ir dzēriens, kas vairāk piemērots gada siltajam laikam, tomēr patiesībā alus nebūt nav sezonāls dzēriens un to var baudīt...

Palutini sevi ar kādu no brīnišķīgajiem itāļu saldumiem

Lieldienas mūs priecē ar četrām brīvām dienām. Un brīvdienām piestāv saldumi, tāpēc šoreiz piedāvājam...

Interesanti fakti par Lieldienām un to simboliem

Lieldienas ir tradīcijām bagāti svētki ne vien Latvijā, bet arī citviet pasaulē. Daudzviet tie saistās ar...

Praktiski padomi, lai Lieldienas būtu košas un dabai draudzīgas

Katru pavasari mēs krāsojam olas, ļaujamies dažādām jautrām izdarībām un priecājamies no sirds, bet diemžēl gadās, ka svētkos mēdzam aizrauties...

Gadatirgū Vērmanes dārzā piedalīsies arī Ukrainas amatnieki

14.-15.aprīlī Vērmanes dārzā notiks Lieldienu tirdziņš “Raibi pūkainās Lieldienas”, kurā kopā ar vietējiem amatniekiem piedalīsies arī amatnieki no Ukrainas...

Kruīzs Tallina - Stokholma - Tallina: studenta pieredzes stāsts

Tomēr ir ceļotāji, kuri pārlika savu maršrutu un izvēlējās ceļot “Tallink” kruīza prāmju līnijā “Tallina-Stokholma-Tallina”...

Valmieras Restorānu nedēļā izgaršo pavasari

Pavasaris – laiks, kad daba sāk mosties, dzenot pirmos asnus un iesārtojot vaigus ar siltajiem saules stariem. Tas ir laiks, kad ne tikai kļūstam priecīgāki, meklējam...

Kā pateikt nē pagurumam pavasarī

Gadalaiku maiņas un ikdienas nestabilitātes radītajam pagurumam raksturīgais enerģijas trūkums izpaužas kā nogurums, miegainība vai apātija...

«Grand Hotel Kempinski Riga» organizē labdarības vakariņas - izsoli Ukrainas bēgļiem

Ceturtdien, 7.aprīlī, Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā notiks labdarības vakariņas-izsole. Visi savāktie līdzekļi tiks ziedoti karadarbības skartajiem ukraiņiem...

Piešķir pankūkām jaunu garšu!

Viens no slavenākajiem brokastu ēdieniem ir pankūkas - plānās, rauga, biezpiena, amerikāņu u.c. Ir tik daudz veidu, kā dienu iesākt garšīgi...

Uztura speciāliste Lizete Puga: Pavasarī īpaša uzmanība jāpievērš svaigiem zaļumiem

Pēc garās ziemas mūsu vitamīnu un enerģijas krājumi bieži vien ir izsīkuši, tāpēc īpaša uzmanība būtu jāpievērš produktiem, kas nodrošina...

Visit Valmiera Facebook nosvin 10 gadu jubileju

Sociālie mediji neapšaubāmi ir neatņemama 21. gadsimta sastāvdaļa, un Facebook ir viens no lielajiem “milžiem”, ko izmanto arī dažādas organizācijas, kā piemēram, Valmieras novada tūrisma lapa Visit Valmiera...

Skolēnu brīvlaikā izmēģini multfilmu varoņu ēdienkarti

Skolēnu brīvlaiks vienmēr šķiet pārāk īss, un gribētos to pastiept nedaudz garāku, tāpēc Rimi Bērniem eksperti iesaka saplānot dažādas interesantas aktivitātes...

«Grand Hotel Kempinski» Riga prezentē Ziemassvētku ēdienkarti

Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga norisinājās Ziemassvētku piecu kārtu ēdienkartes prezentācija...

Ziemassvētku tirdziņi Āgenskalna tirgū decembra sestdienās un svētdienās

No 4. decembra Āgenskalna tirgus aicina uz Ziemassvētku tirdziņiem sestdienās un svētdienās...

Karstvīna vietā miestiņš – kā baudīt alu ziemā?

Domājot par alu, mēs nereti iztēlojamies norasojuši glāzi ar aukstu dzērienu karstā vasaras dienā, tomēr alu var baudīt arī gada aukstajos mēnešos...

Decembrī ar plašu programmu tiks atzīmētas Latvijas dienas Japānā

Par godu Latvijas un Japānas diplomātisko attiecību simtgadei laika periodā no 1. līdz 19. decembrim Japānas galvaspilsētā Tokijā notiks virkne pasākumu...

Noslēdzas Valmieras novada tūrisma akcija «Savējo stāsti»

Tika noskaidrots galvenās balvas – tūristu klases velosipēda – ieguvējs un citu Valmieras novada uzņēmēju sarūpēto balvu laimētāji...

Valmieras Restorānu nedēļa ieskandinās valsts svētkus

Gardēžus ar īpaši izmeklētu rudens garšu ēdienkarti un pieskaņotiem dzērieniem lutinās septiņi Valmieras ēdinātāji...

11 Latvijas uzņēmumi piedalīsies divās pārtikas izstādēs un tirdzniecības misijā EXPO

No 7. līdz 9. novembrim 11 pārtikas nozares uzņēmumi no Latvijas piedalīsies starptautiskajās izstādēs YUMMEX un The Speciality Food Festival, kas norisināsies paralēli EXPO 2020...

Marta Mackeviča: Brīvdienas no gatavošanas jeb restorāna «Hercogs» jaunā ''Brīvdienu kaste''

Īstas brīvdienas ir tad, kad nav jāgatavo ēst, bet vienlaikus var baudīt gardas maltītes. Domāju, ka daudzi, kuri brīvdienas...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus!

Koku lapām krāsojoties, Valmiera pārtop ne tikai par zelta rudens baudīšanas galamērķi, bet arī par gardēžu galvaspilsētu...

Elpu aizraujoši galamērķi un ainavas Eiropā

Katra no vairāk nekā 50 valstīm piedāvā ko īpašu, iepazīšanas vērtu...

Jeļena Varnus-Ļebedeva: Pēdējā laikā SPA atpūtai nododas ģimenes ar bērniem

Vairāk par to, kā mainījušies paradumi, kādus pakalpojumus izvēlas cilvēki, intervijā atklāj “Hotel Jūrmala SPA” skaistumkopšanas un SPA centra vadītāja Jeļena Varnus-Ļebedeva.

Vienu circenīti pusdienās? Eksotiski ēdieni izstādē «Riga Food 2021»

Pirms trīs gadiem pārtikas izstādē “Riga Food” īpašu sabiedrības uzmanību izpelnījās no sliekām ražotas karameles, arī šogad – no 9. līdz 11. septembrim – “Riga Food 2021”...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.32546401sec.