kulinārija.

Apskatām 161 - 200 no 696 vārdam 'kulinārija'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Le Dome,

Viesistaba,

il Sole,

Nedēļas nogalē aicina «Līvas ciema svētki»

2023. gada 20. un 21. maijā ar “Līvas ciema svētkiem” skanīgi un krāšņi vērsies simboliski vārti vasarai un siltās sezonas brīvdabas pasākumiem Liepājā...

Pavasara Rīgas restorānu nedēļā piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits

Pavasara Rīgas restorānu nedēļa ir īpašs kulinārās pasaules notikums, kas norisināsies divas nedēļas no 17. līdz pat 30. aprīlim...

Satiec savu meistaru 2023!

2023. gada 31. martā, 1. un 2. aprīlī – vairāk kā 250 meistari aicina interesentus apmeklēt un iesaistīties meistarklasēs, praktiskajās nodarbībās un lekcijās, lai..

LIAA piedāvās gastronomijas tūrisma apmācību programmu, piesaistot profesionāļus no «Michelin» līmeņa restorāniem

Viena no Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) tūrisma mārketinga prioritātēm ir gastronomijas tūrisma popularizēšana...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – «Ēdiendara» garšu inženieri - Ēriks un Danija Pudniki-Lindes

Laikā, kad sirdī jau sāk plaukt pirmie pavasara asni, dodamies ciemos pie “Ēdiendara” saimniekiem Ērika un Danijas Pudnikiem-Lindēm uz kafejnīcu “Būda”...

Meten’s brauca Rēzeknē

Svētdien, 19. februārī no plkst. 10.00 līdz 15.00 visi aicināti uz Meteņdienas gadatirgu Rēzeknes Kultūras un atpūtas parkā, kur jautri pavadīsim ziemu un...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Dobelē durvis slēgs kafejnīca «Sprīdīši»

Dobeles Tūrisma informācijas centrs savā Facebook lapā vēsta, ka 19. februārī tiks slēgta kafejnīca Dobeles “Sprīdīši”...

Mutē kūstošas un apetelīgas receptes no barbekjū gatavošanas meistara

Uz atklātas uguns izcepts gaļas gabals, iespējams, ir bijis viens no pirmajiem ēdieniem, ko pagatavoja mūsu tālie priekšteči, un lai gan kopš tā laika...

Outlet ciematā tapis jauns restorāns

 “Via Jurmala Outlet Village” iepriecina ar jaunumu – durvis vēris jauns restorāns “Ranchero 36.line”...

Cīņa par iekļūšanu kulinārijas galamērķu TOP jeb dzīšanās pēc zvaigznēm

Ja ne reizi dzīvē neesat baudījuši ēdienu, kas tapis restorānā ar “Michelin” piešķirtajām zvaigznēm, noteikti zināt, ka šīs zvaigznes nozīmē daudz...

Cēsu TIC atskatās uz 2022. gadu un optimistiski raugās uz 2023. gadu

Aizvadītais 2022. gads tūrismā bijis pārmaiņām un izaicinājumiem bagāts. Covid-19 pandēmijai lēnām atkāpjoties, Krievija uzsāka karu Ukrainā, kas...

Speciālisti iesaka: TOP3 Jaunā gada apņemšanās

Jaunā gada tuvošanās nereti mudina mūs ņemt rokā pierakstu blociņus un sākt rakstīt jaunas apņemšanās nākamajam gadam...

Trīs Signes Meirānes receptes Jaunā gada svētku galdam

Ko jūs šogad liksiet svētku galdā? Rasols, siļķe kažokā, vīns un šampanietis… tas viss jau ir apnicis! Aizrautīgā kulināre un 13 bestselleru autore Signe Meirāne ir sagatavojusi...

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Slavenais šefpavārs Gordons Remzijs aicina doties garšas ceļojumā

Harizmātiskais skotu izcelsmes britu šefpavārs Gordons Remzijs bērnībā sapņoja kļūt par futbolistu, taču dzīve izvērtās gluži citādi...

Osakā norisināsies Latvijas dienas Japānā

Nedēļas nogalē no 25. līdz 27. novembrim Osakā tiks aizvadītas Latvijas dienas Japānā. Šo dienu laikā Osakas iedzīvotājiem būs iespēja iepazīties ar Latvijas uzņēmumu piedāvājumu...

Viļņas restorāniem piešķirtas īstas zvaigznes debesīs - alternatīva «Michelin» zvaigznēm

Kvalificēti kulinārijas talanti, daudzkultūru gastronomiskais mantojums, kā arī drosmīgs tradicionālo un moderno garšu sajaukums vilina vietējos un ārvalstu apmeklētājus uz daudziem...

Lietuva latviešu acīm - vienāda no pirmā acu uzmetiena, atšķirīga klātienē

Latvijas iedzīvotāji tiek aicināti apmeklēt un no jauna atklāt Lietuvu kampaņas "Tāda pati, bet citāda" ietvaros, kuras mērķis ir pievērst uzmanību tam, ka...

Zemgales smalkākās garšas jeb restorānu ceļvedis

Zemgales plānošanas reģions kopā ar visām novada pašvaldībām tūrisma informatīvās kampaņas “Zemgale aicina!” ietvaros rudens saulaini lietainajās pēcpusdienās un...

Krāslavas novada svinību un atpūtas vieta «Karina Home» rīko bērnu kulinārijas meistarklasi - Foto

40 bildes. Krāslavas novada svinību un atpūtas vieta «Karina Home» rīko bērnu kulinārijas meistarklasi...

Aicina uz Tomātu svētkiem Brenguļos

Pirms sešiem gadiem pirmo reizi Latvijā aizsākās Tomātu svētku tradīcija Brenguļos. Sadarbībā ar Artūra Sildes Dārznieku entuziastu klubu “Tomāts” un...

Tunisija: ko darīt, ko ēst un ko apskatīt

Tunisija ir kā maģiskas krustceles, kurās mijas arābu un franču kultūras, svelmains tuksnesis un atsvaidzinoša jūra, apburoši lēns dzīves temps un vietējo...

Pieczvaigžņu viesnīcas «Dome Hotel» svinīgā atklāšana par godu rekonstrukcijas noslēgumam

2022.gada 14. jūlijā ar īpašu pasākumu pēc rekonstrukcijas viesiem atkal atklāta “Dome Hotel” viesnīca un tās izsmalcinātais restorāns “Le Dome”...

Ar bērnu – uz muižu? Ģimenēm ar bērniem visdraudzīgāko piļu un muižu TOP

Vasara – brīnišķīgs laiks, kad labāk iepazīt dzimto zemi, tās arhitektūras bagātības, baudīt atpūtu pie dabas un izmēģināt neierastas aktivitātes, ko...

10 savdabīgas saldējuma garšas, ko šovasar nobaudīt Lietuvā: No circeņiem līdz griķiem

Lietuvas saldējuma veikali vasarā kļūst tikpat eklektiski kā valsts daba. Šie saldējumi ar negaidītām garšām, piemēram, ķiršu, diļļu vai...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

5. Starptautiskais mākslas festivāls un konference «Divi Jūliji. Briedums»

Gulbenes novada vēstures un mākslas muzejs jau piekto reizi aicina baudīt starptautisko mākslas festivālu „Divi Jūliji” 2022. gada 29. un 30. jūlijā Gulbenē...

Lietuvas kūrortu un kūrortu teritoriju jaunumi: ko šovasar apmeklēt Lietuvā

Vasara ir laiks, kad ikvienam no mums patīk doties īsākos vai garākos braucienos, gan uz tālākām, gan tuvākām valstīm...

Igaunija kļūst par gastronomijas galamērķi, iekļūstot «Michelin» ceļvedī

Tas nu beidzot ir noticis – Igaunija ir kļuvusi par pirmo Baltijas valsti, kas iekļauta prestižajā “Michelin” ceļvedī. “Michelin” eksperti vērtēja 31 Igaunijas restorānu no kuriem...

Gastronomiskā jaunrade un vietējās dabas veltes meistarīgi apvienotas Gaujas Nacionālajā parkā

Gaujas Nacionālajā parkā tiek radītas pārbagātas garšas buķetes ēdieni un dzērieni. Receptes ievītas tradīcijās un aizvien jaunas izcilības sasniegšanā...

Vercīgas viesnīcas restorāna-bāra «Stage 22» jaunais šefpavārs prezentē atjaunoto ēdienkarti

Latvijas vadošajā pieczvaigžņu viesnīcā Grand Hotel Kempinski Riga restorāna-bārā Stage 22, kas atrodas viesnīcas 8. stāvā...

«LIDO Alus» sēta Vecrīgā paplašina piedāvājumu un pārceļas uz jaunām telpām

Daudzu rīdzinieku un pilsētas viesu iecienītais restorāns LIDO Alus sēta no 29. aprīļa durvis vēris jaunās telpās Vecrīgā, no Tirgoņu ielas pārceļoties uz plašākām un gaišākām telpām...

Seši tradicionālie īru ēdieni, ko ir vērts pagaršot

Kurš gan nav dzirdējis par īru kafiju un kartupeļu pīrāgu? Taču īru tradicionālā virtuve neaprobežojas tikai ar stipro dzērienu receptēm un kartupeļu ēdieniem...

Slavenais gardēžu «Michelin Guide» vērtē Igaunijas restorānus

Starptautiski pazīstamā restorānu reitingu sistēma “Michelin” jau sasniegusi Igauniju, un visas sabiedriskās ēdināšanas iestādes, kurām ir...

Džeimijs Olivers: ceļš uz ievērojamākā britu šefpavāra titulu

Džeimijs Olivers ir viens no visaugstāk novērtētajiem britu šefpavāriem un vairāku pavārgrāmatu autors. Pateicoties savai īpašajai un vienkāršajai kulinārijas...

Atvadoties no Latvijas kulinārijas leģendas

Mūžībā pēc slimības ir devies leģendārais pavārs Mārtiņš Rītiņš...

«Wolt» noskaidros Latvijā iecienītākos restorānus «Wolt restorānu balvā 2021»

Tehnoloģiju uzņēmums Wolt ievieš “Wolt restorānu balvu 2021”, lai sadarbībā ar ēdienu ekspertiem un iedzīvotājiem izveidotu ceļvedi ar labākajiem restorāniem un...

Gastronomiskais transfērs cauri Baltijai jaunajā pavārgrāmatā «Baltic Chefs»

«Baltic Chefs» komanda ir nostrādājusi proaktīvi — šī gada vasarā Latvijā, Lietuvā un Igaunijā notika fotosesijas pavārgrāmatai, kuras pamatā ir 90 Baltijā zināmu šefpavāru receptes...

7 lietas, kuras jāizmēģina ārzemju ceļojumā

Reti kuram ceļojumā pietiek ar laisku atpūtu pludmalē vai iepirkšanos vairāku dienu garumā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::4.36986899sec.