kūkas.

Apskatām 441 - 480 no 924 vārdam 'kūkas'

Leģendu nakts Latvijas pilīs un muižās - jau sestdien!

Jau tradicionāli oktobra pēdējā sestdienā nogalē – šogad 28. oktobrī, visā Latvijā norisināsies...

28.oktobrī caur leģendām aicina iepazīt muižas Jelgava novadā

Ik gadu oktobra beigās norisinās Latvijas Piļu un muižu asociācijas organizētā Leģendu nakts...

Lietas, kas jāizdara esot jebkurā ASV pilsētā

Ir lietas, kas ir izteikti amerikāniskas. Nu, tādas, bez kurām vienkārši nevar iztikt, ja esi Amerikā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

Ķeipenē atklāts vides objekts «Potjomkina aka»

7. oktobrī Ķeipenē, S.Eizenšteina komunikācijas centrā, tika atklāts jauns, pazemē izbūvēts vides instalācijas objekts “Potjomkina aka”...

Līdz ar tumsas iestāšanos 7. oktobrī Vienkoču parkā atkal notiks gadskārtējā Uguns nakts

Tas ir noskaņu un gaismas pasākums ar nolūku padarīt vienu īso rudens dienu garāku, sasildīt sevi ar...

Viedoklis: Cik liels ir desertu piedāvājums Rīgas restorānos?

Sierakūka, šokolādes fondāns, varbūt arī saldējumu izlase... Tie ir ierastie deserti, kas atrodami...

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

Ko brokastīs piedāvā Rīgas restorāni?

Kā saka – brokastis ir katras dienas svarīgākā ēdienreize, jo tā dod sparu visai dienai, palīdzot uzsākt darba...

Street Food festivāls Kalnciema kvartālā turpinās arī septembrī

Ņemot vērā gan apmeklētāju lielo interesi, gan Latvijas labāko restorānu un ēdienu entuziastu atsaucību, arī 6., 13., 20. un 27...

Tūristiem Ogres novadā ir jauni apskates objekti

Ogres novada Tūrisma informācijas centrs (TIC) veido aktīvu sadarbību ar uzņēmējiem un vietējām pašvaldībām, popularizējot...

Ēdieni, kas jāpamēģina ASV

Turpinām lūkoties pasaules gastronomiskajā piedāvājumā! Šoreiz paskatīsimies uz Amerikas Savienotajām valstīm... window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isT

Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»

Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...

Jelgavā šo sestdien notiks vienīgā piena paku laivu regate Eiropā

Godinot latviešu ēdienkartei tik ļoti tradicionālos piena, maizes un medus produktus, šo sestdien, 26. augustā...

Uzzini, kur Rīgā vislabāk apvienot maltīti, ūdens priekus un aktīvu atpūtu

Šis raksts prātā bija jau kādu laiciņu, kopš brīža, kad kalendārs uzrādīja vasaras iestāšanos, taču realitātē, laikam ejot, arvien window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { windo

Madonā jau trešo reizi norisināsies svētki par godu mellenēm

Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļa sadarbībā ar Vestienas pagasta saimniecību - augļu un ogu dārzu "Jāņkalni" (Vestienas pagastā) šogad jau trešo reizi organizē "Melleņu svētdienu"- svētkus par god

Viedoklis: Cik izplatīta Latvijā ir «brančošanas» kultūra?

Arvien lielāku popularitāti arī Latvijā iegūst vēlie svētdienas rīti un tādiem piedienošā maltīte - brančs. No angļu valodas tulkojumā, brančs nozīmē "breakfast lunch" jeb kaut kas pa vidu starp brokastīm un pusdienām...

Aicina uz saldo svētdienu Jasmuižā

16. jūlijā Starptautiskajā saldējuma dienā plkst. 15.00 RAIŅA MUZEJS "JASMUIŽA" (Preiļu novada Aizkalnē) ģimenes ar bērniem aicina uz pasākumu SALDĀ SVĒTDIENA. Kopā skatīsimies filmu studijas "Animācijas brigāde" animācijas filmas...

«Gastrobārs T73» - vieta, kur atzīmēt jubilejas

Izdomāt un ieteikt vietu, kur varētu diezgan forši atzīmēt dzimšanas dienu kādam no "bandas", nav nemaz tik viegli. Jāapsver vairāki faktori – lai būtu daudz maz ērta vieta, lai būtu interesants un plašs piedāvājums – jo svinēt tač

Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā

Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,

Zināma pilna mākslu un garšu festivāla «Mākslas pikniks» programma

Svētdien, 16. jūlijā, Rēzeknes novada Lūznavas muiža jau otro reizi aicina un mākslu un garšu festivālu "Mākslas pikniks", kurā vieglā atmosfērā satiekas mūzika, māksla, laikmetīgā deja, garšas un citas norises bērniem un pieaugušajiem. Tuvo

Poļu blogeri: esam Latvijā pirmo, bet ne pēdējo reizi!

Iepazīšanās vizīte, par kuru gādāja LIAA Tūrisma departaments, notika no 29. jūnija līdz 4. jūlijam. Bloga “Zlota Proporcja” veidotāji...

Jaunpienācēji piesaka konkurenci ilggadējiem Ventspils ēdinātāju konkursa dalībniekiem

Vērtēšanai šogad izvēlēti 50 Ventspils ēdināšanas uzņēmumi, starp kuriem ir gan apmeklētāju jau ilgstoši iecienīti uzņēmumi, gan pavisam jauni...

Liepājas Kungu ielas radošajā kvartālā notiks Zemeņu festivāls

Sestdien, 1. jūlijā, no pulksten 10 līdz 15 Kungu ielas radošajā kvartālā gaisā virmos zemeņu smarža, jo tajā norisināsies Zemeņu festivāls, kura ietvaros notiks arī gardāko kūku konkurss, kurā kūku cepēji sacentīsies savā konditoreja

Vasaras piedāvājums Jelgavas gardēžiem «Izgaršo vietējo»!

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas pilsētas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem no 1.jūlija līdz 30.septembrim aicina gardēžus baudīt piedāvājuma "Izgaršo vietējo!" ietvaros tapušos ēdienus...

12 soļos no kulinārijas iesācēja līdz virtuves profesionālim

Kulinārija pēdējos gados noteikti ir kļuvusi par iecienītu hobiju daudziem jauniešiem, taču kā pavārmākslas entuziastam atšķirties no citiem un sevi padarīt par odziņu uz kūkas? Gatavojoties kulinārijas šovam Samsung Galaxy Dream Chef, 12 padomu

Viedoklis: Vai Jāņus atzīmē arī Rīgas greznākajās viesnīcās?

Ierasts, ka pieczvaigžņu viesnīcās apmetas biznesa ceļotāji, prominentas personas un - vienkārši, cilvēki, kas grib atpūsties netraucēti. Tā kā tuvojas Jāņi, kas sev līdzi nes ierastās "ampelēšanās", troksni, alu un negulēšanu - vēlējāmi

Viedoklis: Kas ir pieprasītākie saldie ēdieni Rīgas restorānos?

Travelnews.lv redakcija ir novērojuši, ka saldo ēdienu klāsts dažādos restorānos ir visai plašs - tomēr, cik tas ir pieprasīts no klientu puses un ko konkrēti dažādi restorāni piedāvā...

Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»

Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu

Starp debesīm un zemi – kur Latvijā meklēt aizraujošākos piedzīvojumu parkus?

Kad mierīgākie atpūtas un aktivitāšu veidi jau izmēģināti, un varbūt sāk mazliet garlaikot, ir īstais laiks izmēģināt ko

27. un 28. maijā Dobeles simtgade izskanēs ceriņos

No 27. līdz 28. maijam Dobelē, ko dēvē par ceriņu galvaspilsētu, atkal krāšņi svinēs Ceriņu svētkus...

5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro

Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,

Apceļojam Latviju no A līdz Z - Alūksnes pilsēta un novads

Vasara ir ļoti piemērots gadalaiks, lai apceļotu mūsu pašu Latviju, kur ir daudz interesanta, ko redzēt un piedzīvot.

Atvērtās dienas laukos šogad notiek Latvijā un Lietuvā

"Lauku ceļotājs" sadarbībā ar Lietuvas lauku tūrisma asociāciju "Atostogos kaime" aicina uz akciju "Atvērtās dienas laukos"...

Noslēpumainie elfu meži jeb turpinam iepazīt Igauniju - 2.daļa

Iepriekšējā Igaunijai veltītajā rakstā mēs apceļojām valsts dienvidu daļu, apciemojot austāko virsotni Munameģi,

Muzeju nakts 2017 - Latgales Kultūrvēstures muzejā

20. maijā no plkst. 19.00 līdz 00.00 Latgales Kultūrvēstures muzejā (Atbrīvošanas alejā 102, Rēzeknē) norisināsies ikgadējā starptautiskā akcija "Muzeju nakts"...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 1.daļa.

Francijas virtuve ir viena no slavenākajām virtuvēm pasaulē – garda, izsmalcināta, kur viss pārdomāts

Viedoklis: Vai latvieši atbilst pieņēmumam un ir «mājās sēdētāji» - restorānu pieredze!

Nereti nākas dzirdēt, ka latvieši ir tādi "mājās sēdētāji" un pārsvarā gatavo un ēd mājās. Vai tā patiešām ir – to jautājām tiem, kas ikdienā strādā ēdināšanas nozarē...

Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos

Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.81415796sec.