virtuve.

Apskatām 841 - 880 no 1910 vārdam 'virtuve'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Atpūtas komplekss “Miķelis” ,

Pullman Riga Old Town,

Bellevue Park Hotel Riga,

Rixwell Segevold Hotel ,

Restorāns PRIMAVERA,

Restaurant Elefant,

il Sole,

Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs,

View Restaurant & Lounge,

Pokaiņu meža Zināšanu gadatirgus ir klāt!

16. septembrī plkst. 11:00 LVM Pokaiņu mežs jau ceturto gadu pēc kārtas gaidīs ikvienu uz Pokaiņu meža Zināšanu gadatirgu...

Ceļotāja stāsts: Turcija - valsts, kas ar katru dienu liekas normālāka - 3.daļa

Šī būs rakstiņa noslēdzošā - trešā daļa. Pirmo daļu lasi ŠEIT, bet otro ŠEIT...

«Santa Maria» garšvielu jauno sortimentu un iepakojumu profesionāļiem atklās izstādē «Riga Food 2017»

Starptautiskajā izstādē "Riga Food 2017" garšvielu ražotājs AS "Santa Maria" restorānu, kafejnīcu vadītājiem, pavāriem...

Iepazīsti kulināro ceļu «Livonijas garša» izstādē «Riga Food 2017»

Kaut arī Livonijas robežas no kartēm sen izdzisušas, latviešu un igauņu tradicionālo ēdienkarti vēl joprojām pamatā sastāda tie...

Travelnews.lv apciemo itāļu virtuves restorānu «Felicita» Vecrīgā - Foto

25 bildes. Travelnews.lv apciemo itāļu virtuves restorānu «Felicita» Vecrīgā...

10 pasaules vietas, kur ceļot studentam

Ceļošana ir vislabākais veids kā pavadīt savas studentu brīvdienas. Tā kā ceļojumi ir dažādi un paliek lētāki, tad katrs students, neskatoties uz viņa...

Rundāles pilī pirmo reizi būs apskatāma hortenziju izstāde

No 1. līdz 2. septembrim Rundāles pils austrumu puses virtuves telpā (1. stāvā blakus restorānam) pirmo reizi būs apskatāma hortenziju izstāde...

Travelnews.lv ļoti atzinīgi novērtē jauno itāļu virtuves restorānu Rīgā «Piazza Italiana» - Foto

45 bildes. Travelnews.lv ļoti atzinīgi novērtē jauno itāļu virtuves restorānu Rīgā «Piazza Italiana»...

Labi ne vienmēr nozīmē dārgi! Stilīgas naktsmītnes par pievilcīgām cenām - 2.daļa

Jau šā raksta pirmajā daļā sākām iepazīstināt ar dažādās pasaules malās esošām hosteļu tipa naktsmītnēm, kur par window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:

Nosauktas pasaules labākās viesnīcas. Varbūt kāda no tām kļūs par jūsu galamērķi?

Ja esat no tiem, kam svarīga ceļojuma sastāvdaļa ir viesnīca, tās servisa  līmenis, uzmanība pret vissīkākajām detaļām window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMe

Labi ne vienmēr nozīmē dārgi! Stilīgas naktsmītnes par pievilcīgām cenām - 1.daļa

Nu jau pagātnē paliek laiki, kad lēta naktsmītne jeb hostelis parasti nozīmēja diezgan nožēlojamus nakšņošanas apstākļus.

Riviera šefpavārs: pirmie trīs gadi restorānam ir ugunskristības

"Seši gadi restorānam Latvijā ir vecums, ar ko var lepoties. Ja restorānam izdodas noturēties ilgāk par trīs gadiem...

Londonai kādu laiku vairs nebūs vizītkartes

BBC ziņo, ka remonta dēļ Londonas vizītkarte – Big Ben jeb Lielā Bena tornis kādu laiku apklusīs. 21. augustā tieši pusdienlaikā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

No lietišķiem kontaktiem līdz gastronomiskiem baudījumiem izstādē «Riga Food 2017»

No 6. līdz 9. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais pārtikas nozares notikums –  izstāde...

Kas ir lētākie avioceļojumi ko savās mājaslapās piedāvā ceļojumu aģentūras?

Nauda, nauda un vēlreiz nauda - ja tā nebūtu šķērslis, tad, visdrīzāk, mēs visi to vien darītu kā ceļotu. Taču tā ir šķērslis...

Kino-vakariņas «Ceļojums uz Itāliju» jau šo ceturtdien!

Kinoprojekts "Spektrs" un "Radisson Blu Elizabete" viesnīcas restorāns C.U.T. aicina kino piešķirt garšu īpašā gastronomiskās komēdijas...

Kādas atsauksmes par Latvijas pieczvaigžņu viesnīcām atstāj Booking.com lietotāji? 2.daļa

Jau sen radies iespaids, ka pieczvaigžņu viesnīcas sniegtajam pakalpojam jābūt kam izcilam – galu galā, tā taču ir pieczvaigžņu viesnīca...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Vai zini kādas ir gardēžu tendences šai vasarai?

Vasara ir kā radīta baudai - gardas maltītes, pastaigas gar jūras krastu un šalcošs priežu mežs. Perfekti pagatavots ēdiens sniedz nepieciešamo enerģijas lādiņu, laba kompānija lieliski uzlabo garastāvokli, bet apkārtējā vide iedvesmo jauniem s

Uzzini, kuras pasaules pilsētas ir draudzīgākās vegāniem un veģetāriešiem

Cilvēkiem, kuri ikdienā piekopj veģetāriešu vai vegānu ēšanas paradumus, ceļošana var izvērsties par visai satraucošu

Ķīpsalā septembrī noskaidros 2017. gada Latvijas labāko pavāru - vēl iespējams pieteikties

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību, starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2017" 8. septembrī notiks konkurss "Latvijas pavārs 2017"

Kur un kā izaug pipari?

Tik ikdienišķs produkts kā pipari uz Latviju atceļo galvenokārt no tālās Indijas lietusmežiem, kur tiem, tāpat kā vīnam, tiek piešķirts izcelsmes vietas nosaukums, informē AS Santa Maria mārketinga vadītāja Baltijas valstīs Inga Auziņa...

Dolce Vita jeb saldie grēki itāļu stilā

Ir iestājusies ilgi gaidītā vasara, sezona, kurai piestāv neliegt sev nelielu baudu, arī – kāda salda un gaisīga kumosa veidolā.

Cik daudzos veidos iespējams nobaudīt kafiju - izvēlies savu mīļāko!

Kas gan būtu rīts bez kārtīgas stipras kafijas krūzes, vai pēcpusdiena kafejnīcā – bez vilinoši maiga, prasmīga baristas

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Nikos Travel» direktores Jeļenas Serebrjakovas

Tūrisma aģentūras "Nikos Travel" direktorei Jeļenai Serebrjakovai uzņēmums ir kā trešais bērns, ko viņa kopā ar saviem kolēģiem izlolojusi līdz 10 gadu jubilejai. Viņa cenšas atrast ceļojumus – "rozīnītes", un pašreiz unikālākie i

Valmierā aicina uz ceļojumu garšu pasaulē – «Gardēžu pils»

Vārti, kas ved Valmieras vecpilsētā un muzeja teritorijā, vienu dienu – 29.jūlijā – kļūs par robežšķirtni starp tagadni un pagātni, ikvienu interesentu ievedot "Gardēžu pilī"...

Rēzeknes pilsētas svētkos Streiča kinonakts mistērija

Rēzeknes pilsētas svētki noritēs no 4. līdz 6. augustam un svētkos allaž jālepojas ar saviem cilvēkiem – kā rēzekniešiem, tā novadniekiem. 5. augustā, uzreiz pēc svētku gājiena, plkst. 21.30 Festivāla parkā sāksies muzikālais brīvdabas

Ņujorka vietējo acīm - vērtīgi padomi, kas padarīs tās apmeklējumu pilnvērtīgāku - 2.daļa

Jūs taču noteikti ziniet šos krāsainos divstāvu autobusus ar vaļējo augšējo platformu, kas uzstājīgi aicina tūristus

Vasaras un rudens spilgtākie notikumi Eiropā

Svētais Augustīns reiz ir sacījis, pasaule ir kā grāmata, un tie, kas neceļo, visu mūžu lasa tikai vienu lapu. Ceļošana ļauj iepazīt jaunas kultūras un tradīcijas, atklāj neredzētu dabas krāšņumu un emocionāli bagātina...

Top jauns gastronomiskā tūrisma maršruts Vidzemē: TasteHanseatica

Pēdējos pāris gadus tūrisma maršruts "Via Hanseatica" tika popularizēts, izmantojot iepriekš īstenotā projekta partneru Latvijā brīvprātīgu līdzfinansējumu, taču nu pienācis brīdis, lai mērķtiecīgi izmantotu Eiropas Savienības finansiālo a

Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»

Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr

Pagarini vasaru - kurp doties ceļojumā septembrī?

Daudziem liekas, ka septembris pirmais mēnesis, kad jau jāsāk gatavoties ziemai – tātad norakstāms. Tomēr septembris ir iespēju pilns – un arī ideāls mēnesis ceļošanai, jo ir "noskrējis" lielais vairums tūristu – tātad cenas gan lidojumiem,

Viedoklis: Ko restorāni dara, ja cilvēkam atnestais ēdiens negaršo?

Restorānos reti nākas dzirdēt vārdus «man negaršo» - uz restorāniem cilvēki iet baudīt lietas un pārsvarā jau viņiem zināmus ēdienus, pagatavotus īpaši. Tāpat arī uz viesmīļa jautājumu "vai viss garšo", pieklājīga atbilde liekas, ka ir "

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektores Sandras Sirmaces

Restorānu «Kaļķu vārti», Vecrīgā raksturo stabilitāte un spēja ne tikai vairāk nekā 15 gadus pastāvēt galvaspilsētas restorānu saimē, bet arī izpilddirektores Sandras Sirmaces vadībā būt aizvien vienam no labākajiem galvas

Vasaras piedāvājums Jelgavas gardēžiem «Izgaršo vietējo»!

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas pilsētas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem no 1.jūlija līdz 30.septembrim aicina gardēžus baudīt piedāvājuma "Izgaršo vietējo!" ietvaros tapušos ēdienus...

12 soļos no kulinārijas iesācēja līdz virtuves profesionālim

Kulinārija pēdējos gados noteikti ir kļuvusi par iecienītu hobiju daudziem jauniešiem, taču kā pavārmākslas entuziastam atšķirties no citiem un sevi padarīt par odziņu uz kūkas? Gatavojoties kulinārijas šovam Samsung Galaxy Dream Chef, 12 padomu

Četras iespējas, kā ceļot par brīvu vai tuvu tam

Nav nekāds noslēpums, ka aizrautīgiem ceļotājiem vēlme atkal kaut kur aizdoties un kaut ko iepazīt nepazūd arī tad,

Melānijas Trampas dzimtene Slovēnija - pievilcīgs gala mērķis vasaras ceļojumam

Sevnice ir maza, gleznaina pilsētiņa ar tikai pieciem tūkstošiem iedzīvotāju zaļā Slovēnijas Alpu kalnu ielejā, Savas upes

19 padomi: gatavojoties svētkiem, iepērcies, uzglabā un gatavo droši!

Lai Līgo svētku maltīte nesagādātu nepatīkamus pārsteigumus, Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) atgādina – iegādājoties pārtikas produktus svētku galdam, iepērcies tikai drošās tirdzniecības vietās...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.30082107sec.