asi ēdieni.

Apskatām 321 - 360 no 732 vārdam 'asi ēdieni'

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

Uzzini, kuri ir 50 garšīgākie dzērieni pasaulē! (2. daļa)

Šķidruma uzņemšana ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa. Dzērienus var lietot dažādiem mērķiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI Hotel&SPA» valdes locekles Kristīnes Kursītes

Kristīne Kursīte iet tēva pēdās un turpina ģimenes biznesu, kas Latvijā plašāk pazīstams ar veikalu tīklu...

10 restorāni Igaunijā, kuros baudīt tradicionālu igauņu virtuvi

Ir ļoti daudz restorāni, kas piedāvā modernu gardēžu interpretāciju Igaunijas virtuvei. Bet nav daudz vietas, kurās nacionālie igauņu ēdieni tiek...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

Iepazīsti 5 garšvielas sildošiem ēdieniem

Īpaši labi sildoši ēdieni noder gan pie vakariņu galda aukstākā laikā, gan rīkojot pavasara talkas un pirmos...

5 ieteikumi ceļojumam uz Almati

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2018. gada 29. aprīlī sāks lidojumus jaunā vasaras sezonas maršrutā starp Rīgu un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Lielupe by SemaraH Hotels» vadītāja Jura Baumerta

Juris Baumerts agrās jaunības gados, strādājot uz kruīza kuģiem, apbraucis apkārt visai pasaulei. Gluži kā kuģi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā

Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni. Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo valsti...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie AS «Skrundas muiža» valdes priekšsēdētāja Edgara Vizuļa

AS “Skrundas muiža” valdes priekšsēdētājs Edgars Vizulis gandrīz 10 gadus ir ceļā starp Skrundu un Rīgu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Pieejama «Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē» digitālā brošūra

Vēl 2017. gada izskaņā jaunajā Cēsu kafejnīcā “Jāņoga” norisinājās projekta “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” noslēdzošā...

VUGD aicina gaidāmo svētku laikā neaizmirst par drošību!

Ziemassvētki un Jaunais gads ir laiks, kad teju ikkatrā mājā tiek svinēti svētki, dedzinātas svecītes, kurinātas krāsnis un pirtis...

Tallinas lidostas biznesa zāle atzīta par labāko Eiropā

Starptautiskā biznesa ceļotāju programma "Priority Pass" izveidojusi ikgadējo lidostu biznesa zāļu topu - un šajā topā...

Lai Ziemassvētkos virtuvē smaržotu pēc cepeša un cepumiem

Ziemassvētku smaržu mājās viegli var radīt ar dažādu šim laikam raksturīgo garšvielu – kanēļa, krustnagliņu, ingvera...

Bez kā nav iedomājami Tex Mex ēdieni

Tex Mex apzīmē Teksasas, ASV dienvidu, Meksikas ziemeļu reģionu virtuvi, un Dienvidamerikai raksturīgie dārzeņi...

82% ēdienu piegādes veic uz mājām

Vadošā ēdienu piegādes un līdzņemšanas startup Baltijā Foodout.lv operatīvā informācija liecina, ka 82% pasūtījumu ēdienu piegādes tiek...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Antario» direktores Veronikas Grīnvaldes

Kad pirms gandrīz 10 gadiem Veronika Grīnvalde izveidoja savu biznesu – tūrisma aģentūru...

Britu Dienās aicina uz kultūras, sporta un uzņēmējdarbības pasākumiem

Lielbritānijas vēstniecība kopā ar sadarbības partneriem turpmākajās nedēļas piedāvā apmeklēt Britu Dienu...

Restorāns «Prospekts 55» aicina astoņu nedēļu laikā gastronomiski apceļot pasauli

Lai gada drūmāko laiku pārvērstu brīnišķīgā piedzīvojumā, restorāns Prospekts 55 sarūpējis...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 06.10.2017 - 08.10.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora MOUZENIDIS TRAVEL attīstības nodaļas vadītājas Nataļjas Golovinovas

Nav nemaz tik daudz cilvēku, kuri savu darbavietu Latvijā atraduši tieši kādas sev tuvas valsts dēļ, taču tūroperatora...

Viedoklis: Cik liels ir desertu piedāvājums Rīgas restorānos?

Sierakūka, šokolādes fondāns, varbūt arī saldējumu izlase... Tie ir ierastie deserti, kas atrodami...

Valmiermuižā viesojas «Michelin» zvaigžņoto restorānu pavāri no Nīderlandes

12. septembrī, Valmiermuižā notika ēdienu meistarklase par godu “Michelin” restorānu pavāru vizītei. Pavāri tika iepazīstināti ar...

Viedoklis: Apceļo Latviju - Ko apskatīt Zemgalē?

Latvija ir skaista un daudzveidīga zeme! Un to saka teju ikviens ārvalstu tūrists, kas atbraucis šurp un par to pārliecinājies pats...

«Santa Maria» garšvielu jauno sortimentu un iepakojumu profesionāļiem atklās izstādē «Riga Food 2017»

Starptautiskajā izstādē "Riga Food 2017" garšvielu ražotājs AS "Santa Maria" restorānu, kafejnīcu vadītājiem, pavāriem...

Vēl nebijušu produktu debijas izstādē «Riga Food 2017»

Aveņu mārrutki, ābolu sviests, ingvera dzēriens, kūciņa burciņā… tie ir tikai daži no Latvijas ražotāju jaunajiem produktiem...

Augusta vidū norisināsies pirmā Jūrmalas restorānu nedēļa

Pirmo reizi Jūrmalas garšu festivālā no 14. līdz 21.augustam norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras tēma...

Uzzini, kur Rīgā vislabāk apvienot maltīti, ūdens priekus un aktīvu atpūtu

Šis raksts prātā bija jau kādu laiciņu, kopš brīža, kad kalendārs uzrādīja vasaras iestāšanos, taču realitātē, laikam ejot, arvien window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { windo

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

Kino-vakariņas «Ceļojums uz Itāliju» jau šo ceturtdien!

Kinoprojekts "Spektrs" un "Radisson Blu Elizabete" viesnīcas restorāns C.U.T. aicina kino piešķirt garšu īpašā gastronomiskās komēdijas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Cik attīstīta Latvijā ir apkalpošanas kultūra - saruna ar «Centurion Hospitality» vadītāju Didzi Grāvīti

Lai mūsu ceļojums, vakars vai vienkārši pusdienas norisinātos patīkami un bez starpgadījumiem, ir nepieciešami cilvēki, kas mūs apkalpo. Ja dodoties pusdienās uz pusdienu bistro, nesmaidoša kasiere vēl nebūtu pasaules gals (lai gan arī v

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma operatora «INTERLUX Travel Latvija» vadītāja Vitālija Puķīša

"INTERLUX Travel Latvija" vadītājs Vitālijs Puķītis ir pārliecināts, kā arī nākotnē būs pieprasīti ceļojumi, kuros ceļotāji ne tikai atpūšas pludmalē, bet arī aktīvi izzina galamērķa valsti...

Jūrmalas SPA viesnīcu sezonas aktualitātes

Vasaras mēneši un atvaļinājumu laiks ir ideāli piemērots brīdis, lai palutinātu sevi ar patīkamām spa procedūrām. Kūrortpilsētas lielākās viesnīcas sagatavojušas īpašus spa rituālus atpūtai un labsajūtai. Šovasar aktuāli ir dabas spēk

Ķīpsalā septembrī noskaidros 2017. gada Latvijas labāko pavāru - vēl iespējams pieteikties

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību, starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2017" 8. septembrī notiks konkurss "Latvijas pavārs 2017"

Kur un kā izaug pipari?

Tik ikdienišķs produkts kā pipari uz Latviju atceļo galvenokārt no tālās Indijas lietusmežiem, kur tiem, tāpat kā vīnam, tiek piešķirts izcelsmes vietas nosaukums, informē AS Santa Maria mārketinga vadītāja Baltijas valstīs Inga Auziņa...

Viedoklis: Cik izplatīta Latvijā ir «brančošanas» kultūra?

Arvien lielāku popularitāti arī Latvijā iegūst vēlie svētdienas rīti un tādiem piedienošā maltīte - brančs. No angļu valodas tulkojumā, brančs nozīmē "breakfast lunch" jeb kaut kas pa vidu starp brokastīm un pusdienām...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.27537298sec.