šokolādes.

Apskatām 81 - 120 no 718 vārdam 'šokolādes'

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – Gulbīt’s desertu darbnīcas saimniece Linda Ļebedeva

Karstākajā vasaras laikā devāmies ciemos pie Lindas Ļebedevas, kura saimnieko “Gulbīt’s desertu darbnīca”, kas maģiski paslēpusies pašā Valmieras centrā...

Vai tiešām no alus veidojas vēders un citi izplatīti mīti par alu

Alus ir viens no populārākajiem alkoholiskajiem dzērieniem Latvijā un ļoti svarīga daļa no mūsu mantojuma – alus brūvēts jau sendienās...

Vēl tikai divas nedēļas nogales, lai izbaudītu «Mājas kafejnīcu dienas»

Jau 2023. gada 17. septembrī noslēgsies akcija “Mājas kafejnīcu dienas”, kurā kulinārus piedzīvojumus un kultūras pārsteigumus aicina izbaudīt vietās...

Suvenīru ceļvedis: ko vest un labāk nevest mājup

Ceļošanai var būt daudz iemeslu - darbs, mierpilna atpūta savu iekšējo resursu uzlādēšanai, jauni iespaidi un emocijas, un kādam arī iepirkšanās un gardu...

Eksotiskie ceļojumi galamērķi - kā izvēlēties piemērotāko?

Latvijas ilgā ziema arvien vairāk latviešus vilina uz mirkli par to aizmirst, dodoties ceļā pretī eksotiskai vasarai. Tomēr, kā atrast sev piemērotāko tālzemju galamērķi...

Vasaras atvaļinājums ar ģimeni Zviedrijā: kā plānot tā, lai atpūtušies ne tikai bērni, bet arī vecāki?

Ja ģimenes atvaļinājumam vēl meklējat īsto vietu, kurp doties – Zviedrijas dienvidi būs gluži kā īsta pērle tiem, kas meklē skaistu galamērķi bez tūristu pūļiem...

35% uzskata, ka alus vislabāk sader ar sieru, 62% - ar ķiploku grauzdiņiem

35% aptaujāto norāda, ka alus vislabāk sader ar sieru, 62% uzskata, ka to labāk baudīt ar ķiploku grauzdiņiem, 71% dod priekšroku alus baudīšanai ar grilētu gaļu...

Latvijas pārtikas produkti gūst atzinību Kanādā

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) organizētajā tirdzniecības misijā un starptautiskajā pārtikas izstādē “SIAL Canada”, kas norisinājās Toronto...

Muzeju nakts pasākumi Tukuma novadā

13. maijā visā Latvijā, arī Tukuma novadā, norisināsies Muzeju nakts pasākumi. Šī gada tēma ir “Radīšana”, ietverot jaunradi un atjaunošanu ar dažādu...

Travelnews.lv sadarbībā ar «Coral Travel» iepazīst pieredzējušu komforta cienītāju oāzi un desertu paradīzi Turcijā

Ar sveicieniem no pavasarīgās Turcijas! 26. aprīļa darba plānā bija iepazīt piecas viesnīcas Manavgatā, Sidē un Belekā. Ražīga darba diena – nostaigāti 13949 soļi...

Aina Poiša pirmo reizi rehabilitācijas centrā: “Šī diena bija kā piedzīvojums!”

Psihoterapijas speciāliste Aina Poiša ik dienu savā darbā pārliecinās, ka sievietēm mēdz būt sarežģīti atrast laiku sev, jo citu vajadzības allaž...

Izgaršo pavasari Valmieras Restorānu nedēļā!

Saules stariem sildot siltāk un spožāk, seja atplaukst smaidā un tā vien kārojas ieviest pavasarīgu košumu ne tikai savā ikdienā, bet arī uz šķīvja...

Pārbaudi sevi! Cik daudz Tu zini par Lieldienām?

Vārds "Lieldienas", visticamāk, cēlies no anglosakšu dievietes Ēostres jeb Ostaras vārda, kas nozīmē "spīdēt". Ar šo dievieti saistīta arī leģenda...

Pavadi Lieldienu brīvdienas Liepājā!

Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem...

Travelnews.lv redaktore: Ja būtu iespēja, no Anglijas atvestu arī augļus, dārzeņus un gaļu

Pēc pandēmijas Apvienotajā Karalistē viesojos pirmo reizi. Bet pirms tās apceļotas pilsētas un ciemi teju visā Karalistē, un atmiņā bija saglabājies stereotips...

12 idejas skolēnu brīvlaika pavadīšanai Tukuma pusē

Ir sācies skolēnu ilgi gaidītais pavasara brīvlaiks, kad bērni pelnīti varēs atpūsties no mācībām un baudīt ziemas priekus...

Kurp ceļot skolēnu pavasara brīvlaikā

Laiks, ko varam pavadīt kopā ar saviem mīļajiem, ir viena no lielākajām dzīves vērtībām. Emocijas, kopīgi piedzīvojumi, atmiņas - tās ir vērtības, ko nevar aizstāt ne ar ko citu...

Ceļojums uz Meksiku: vietu, kur katra diena ir svētki

Meksika ir valsts ar bagātu kultūru un vēsturi, un tā ir lielisks galamērķis tiem, kas vēlas piedzīvot kaut ko jaunu un aizraujošu...

Nākot uz Tropu mēnesi zoodārzā, apsveic arī gaviļniekus!

Februāra pašā izskaņā, Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā notiek rosība ne tikai Tropu mājā, kur apmeklētāji aicināti iepazīties ar Tropu mēneša ekspozīciju...

6 pārtikas produkti, kas vairo laimes sajūtu

Endorfīns, laimes hormons - kas tev par to zināms? Pārsvarā tiek runāts, ka tas visvairāk izdalās mīlas brīžos un sportisku aktivitāšu rezultātā...

Valentīndiena Jūrmalā: piecas idejas romantiskai dienai kūrortpilsētā

Februāris ir mīlestības mēnesis, kad vairāk nekā parasti jūtam gaisā virmojam mīlestību. Jūrmalas Tūrisma informācijas centrs piedāvā piecas idejas romantiskai laika pavadīšanai Jūrmalā...

Valmieras novada tūrisma uzņēmējdarbības pieredzes stāsts – vīna darītavas «Matilde» vīndaris-mākslinieks Edmunds Bilders

Gada ieskaņā dodamies ciemos uz vīna darītavu “Matilde” Kocēnu pagasta “Bilderos”, lai uzzinātu, kā paralēli dzērienu ražošanas uzņēmējdarbībai...

Februāris – Tropu mēnesis Rīgas Zoodārzā

Katru gadu Rīgas Nacionālajā zooloģiskajā dārzā februāris tiek pavadīts tropiskā gaisotnē. Šogad “Tropu mežs tavā virtuvē” aicinās apmeklētājus izzināt...

Dabai draudzīgu ēšanas paradumu ieviešana soli pa solim: iesaka eksperts

Par to, ka dārzeņi, graudi, pupas, rieksti un citi augu valsts produkti uzlabo pašsajūtu un dod ļoti daudz enerģijas, šķiet, ir dzirdējuši visi...

Gardēžu festivāla «Ziemas garšu svinēšana» restorānu un šefpavāru piedāvājums

Tuvojoties šī mēneša gardēžu visgaidītākajam notikumam – gastronomiskajam festivālam “Ziemas garšu svinēšana” –, aicinām jau tagad...

Vai kafiju var ieskaitīt ikdienas izdzertā šķidruma normā

Ārsti mudina, jo sevišķi vasarā, lietot vairāk šķidruma. Viens no biežāk uzdotajiem jautājumiem: vai diennaktī patērējamā šķidruma daudzumā var ieskaitīt jebkādus dzērienus...

Šogad norvēģi zem Ziemassvētku eglītes ir likuši bezvadu austiņas, skaļruņus un viedtālruņus

Norvēģi šajos Ziemassvētkos zem eglītes dāvanās ir likuši galvenokārt bezvadu austiņas, skaļruņus un viedtālruņus. Norvēģijas statistikas iestāde...

Īpašā Ziemassvētku ēdienkarte Gordona Remzija izpildījumā

Sākot no perfekti cepta tītara līdz Ziemassvētku kārtojumam, “National Geographic” raidījuma “Gordons Remzijs: Neatklātās teritorijas” vadītājs slavenais šefpavārs Gordons Remzijs ir...

Kopīgi pagatavojami un neierasti ēdieni Ziemassvētku laikam

Šie ēdieni būs labs papildinājums svētku galdam, bet to gatavošanas process - laba kopīga ģimenes aktivitāte lieliem un maziem svētku svinētājiem!...

Kādas Ziemassvētku maltītes pasūta iedzīvotāji dažādās Eiropas valstīs?

Ziemassvētku laiks nav iedomājams bez bagātīgi klāta galda ar 12 dažādiem ēdieniem. Uzņēmuma “Wolt” pārstāvji novērojuši, ka latvieši Ziemassvētku laikā iecienījuši...

Siguldas novads aicina uz restorānu nedēļu «Mūsu saknes»

Jau šajā nedēļas nogalē, desmit dienu garumā, no 11. līdz 20. novembrim notiks Siguldas novada restorānu nedēļa, kurai šoruden ir devīze – “Mūsu saknes”...

Valmieras Restorānu nedēļā lutinās gardēžus

Tuvojoties rudens pilnbrieda izskaņai, valmierieši un pilsētas viesi zina, ka nu ir laiks ne tikai meklēt siltāku jaku, kurai drīzumā ar lepnumu piestiprināt...

Noslēgusies Valmieras novada tūrisma akcija «konTŪRE»

Tika noskaidrots galvenās balvas – tūrisma klases velosipēda – ieguvējs un citu Valmieras novada uzņēmēju un mājražotāju sarūpēto balvu laimētāji...

«Novatours» iesaka: Augļi, kuru dēļ ir vērts ceļot uz tālām, eksotiskām valstīm

Gadu simtiem jaunu garšu meklējumi arvien aicina ēdiena mīļus šķērsot okeānus un kalnus, izzināt jaunas valstis un ļauties garšas kārpiņu izaicinājumiem...

Marta Mackeviča: Tenerifes viesnīca «Landmar Costa los Gigantes» – lieliska vieta mazajiem ceļotājiem

Travelnews.lv redakcija šoruden vienojas Tenerifē, Spānijā, viesojoties dažādās viesnīcās un daloties savos novērojumos par katru...

Helovīna svētku garšas pārsteigs ģimeni un kaimiņu bērnus

Helovīna svētki ir ne tikai laiks, kad bērni un jaunieši pārģērbjas, radot dažādus baisus tēlus un dodoties lūgt...

Rīgas Restorānu nedēļā izbaudi rudens garšas nianses «Coctail bar RŪM»

Ik gadu Rīgas Restorānu nedēļa ir gaidītākais laiks visiem gurmāņiem. Arī Coctail bar RŪM valdīs īstas rudens garšu nianses par kurām parūpēsies...

No tradicionāliem ēdieniem līdz neparastiem eksperimentiem: galamērķi Lietuvā ēdienu cienītājiem

Kaut arī mēs paši vēl iepazīstam savu nacionālo virtuvi un atklājam jaunas garšu kombinācijas, tas neliedz doties gardēžu brīvdienās pie mūsu kaimiņiem lietuviešiem...

No dabas muzejiem līdz pagrīdes tipogrāfijai - unikālu Lietuvas muzeju ceļvedis

Kaut gan laiks ir kļuvis vēsāks un ir iestājies rudens, tas gan nenozīmē, ka nevarat paspēt aizbraukt uz Lietuvu, izbaudīt īsākas vai garākas brīvdienas un atklāt jaunas vietas...

Zemgale nāk klajā ar piedāvājumu gardēžiem

“Blondā grēka” valdzinājums, dažādi ogu un augļu vīni, kuģelis un pupaunieks, īstas mājas tortes un veselīgi čiekuru, cūku pupu našķi...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::2.60762215sec.